Praktikkoeläinlääkäri - Lahden kaupunki

Praktikkoeläinlääkäri - Lahden kaupunki

Etsimme Lahden kaupungille PRAKTIKKOELÄINLÄÄKÄRIÄ toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Työhön kuuluu suur- ja pieneläinpraktiikka Lahden kaupungin alueella. Työpaikka sijaitsee Lahden yhteisvastaanotolla Juhonkadulla, jossa työskentelee yhteensä 2 praktikkoeläinlääkäriä, eläintenhoitaja ja valvontaeläinlääkäri. Työtehtävien hoito edellyttää B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Virkaan kuuluu myös päivystysvelvollisuus, joka on järjestetty neljän eläinlääkärin päivystysringissä. Viikonloppuisin päiväsaikaan (8-20) vain suureläinpäivystys. Virkaan kuuluvat myös säännölliset eläinsuojelu- ja eläintautilain mukaiset valvontatehtävät.

Virkaan valittavan tulee olla Suomessa laillistettu eläinlääkäri ja täyttää eläinlääkintähuoltoasetuksen 2 §:n mukainen kelpoisuus. Viran hoitaminen edellyttää hyviä ihmissuhdetaitoja, aktiivista otetta työhön ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Valitulla tulee olla kyky ja halu tehdä myös eläinsuojeluun liittyviä tehtäviä. Tehtävä edellyttää tietotekniikan perustaitoja sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito luetaan eduksi.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja lääkärisopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2238,10 €/kk.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään maanantaina 3.6.2019 klo 10.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.lahti.fi/palvelut/ymparistoterveys-ja-elainten-hyvinvointi

Cecilia Blomgren, puh. 050 559 4047

Lahden kaupunki, Kaupunkiympäristön palvelualue, Ympäristöterveys
Osoite: Askonkatu 2, 15100 Lahti

Lahden ympäristöterveys kuuluu kaupunkiympäristön palvelualueeseen ja toimii osana rakennus- ja ympäristövalvontaa vastaten elintarvike-, terveydensuojelu- ja tupakkalain mukaisesta valvonnasta, eläinlääkintähuollosta sekä eläinsuojelu- ja eläintautilain mukaisesta valvonnasta Lahden kaupungin alueella.
120 000 asukkaan Lahti tunnetaan Suomessa ja maailmalla talviurheilusta ja korkeatasoisista kulttuuripalveluista.
Lahdessa yhdistyvät pienen ja suuren kaupungin parhaat puolet. Aktiiviset asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta. Loistavan sijainnin ja toimivien kulkuyhteyksien ansiosta Lahden seudulla käydään töissä joka puolelta Etelä-Suomea. Junamatka Helsingistä kestää nopeimmillaan 49 minuuttia.
Lahden kaupungilla työskentelee noin 3400 ammattilaista. Motivoituneen ja osaavan henkilöstön avulla kaupunki huolehtii lahtelaisten sujuvasta arjesta. Työnantajana kaupunki panostaa johtamisen ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen ja tarjoaa kiinnostavan työympäristön ja mahdollisuuksia edetä urallaan. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan