test
Praktikkoeläinlääkäri - Kalajoen kaupunki

Kalajoen kaupunki julistaa haettavaksi

2 PRAKTIKKOELÄINLÄÄKÄRIN VIRKAA ja 1 MÄÄRÄAIKAISEN VIRANSIJAISUUDEN

Kalajoen kaupungin ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueella on avoinna 2 praktikkoeläinlääkärin virkaa ja 1 määräaikainen viransijaisuus.

1) Virka ja viransijaisuus on haettavana Raahen kaupungin, Siikajoen ja Pyhäjoen kuntien alueella.

Siikajoen, Raahen ja Pyhäjoen kuntien alueen päivystys hoidetaan yhtenä päivystysalueena. Päivystystiheys on 1 arki-ilta/viikko sekä 1 viikonloppu/kuukausi. Päivystysvapaat uuden Lääkärisopimuksen mukaisesti. Päivystyskorvaukset maksetaan korotettuna.

Sijaisuuteen, 6kk (mahd. sopia pidemmäksikin ajaksi), voidaan valita eläinlääketieteen opiskelija, jolla on väliaikainen lupa harjoittaa eläinlääkärin ammattia.

2) Kalajoen kaupungin praktikkoeläinlääkärin virka on avoinna Kalajoki-Merijärvi alueella

Virkoihin kuuluu päivystysvelvollisuus ja eläinlääkärin virkatehtäviä. Molempien tehtävien palkkauksessa noudatetaan KVTES:in, LS:n ja TVA:n mukaisesti. Työt voivat alkaa 1.4.2022 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun eläinlääkärin pätevyys. Viroissa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja viransijaisuudessa kolmen (3) kuukauden koeikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 4.2.2022 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi :n kautta.

Lisätietoja antaa Pirjo Prokkola, vs ympäristöterveydenhuollon johtaja, p. 044 4691 274, sähköposti: pirjo.prokkola@kalajoki.fi

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pirjo Prokkola, vs ympäristöterveydenhuollon johtaja, p. 044 4691 274, sähköposti: pirjo.prokkola@kalajoki.fi

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Ympäristöterveydenhuolto, Eläinlääkintähuolto

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Sinulle suositellut työpaikat