Skip to main content
test

Kalajoen kaupungin ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueelle on haettavana

kaksi (2) PRAKTIKKOELÄINLÄÄKÄRIN virkaa.

Virka on sijoitettu yhteistoiminta-alueen pohjoisosaan Raahen kaupungin sekä Siikajoen ja Pyhäjoen kuntien päivystysalueelle.

Kalajoen kaupunki tuottaa vastuukuntana ympäristöterveydenhuollon, mukaan lukien eläinlääkintähuollon palvelut Kalajoen ja Raahen kaupunkien sekä Merijärven, Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien alueella. Haettavana olevan viran sijoituspaikkana on Raahen yhteisvastaanotto. Yhteistoiminta-alueella on lisäksi vastaanottotilat Kalajoella ja Siikajoella.

Viran aloitus on 1.7.2023 tai sopimuksen mukaan. Työaika voidaan sopia myös osa-aikaiseksi. Virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus ja kaikista päivystyksistä saa korotetun korvauksen. Päivystysalueeseen kuuluvat Raahe, Siikajoki ja Pyhäjoki.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin pätevyys. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virka edellyttää B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtäväkohtainen palkka on 2805,21 €/kk + uusille rekrytoitaville työntekijöille maksetaan rekrytointilisää 250e/kk. Lisäksi ensimmäisen työskentelyvuoden jälkeen maksetaan 3000 € rekrytointilisä sekä toisen työskentelyvuoden jälkeen 3000 € rekrytointilisä sitoutumisesta. Virkasuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n ja kunnallisen lääkärisopimuksen mukaisesti. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 26.6.2023 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti www.kuntarekry.fi :n kautta.

Lisätietoja virasta antavat eläinlääkäri Riikka Juola, puh: 044 4691 451, sähköposti riikka.juola@kalajoki.fi tai Kalajoen ympäristöterveydenhuollon johtaja Ville Soininen puh: 044 4691 229, sähköposti ville.soininen@kalajoki.fi

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Eläinlääkäri Riikka Juola, puh: 044 4691 451, sähköposti riikka.juola@kalajoki.fi tai Kalajoen ympäristöterveydenhuollon johtaja Ville Soininen puh: 044 4691 229, sähköposti ville.soininen@kalajoki.fi eläinlääkäri Riikka Juola 044 4691 451 ja Raahe-Siikajoki alueen eläinlääkäri Jarmo Hämäläinen 044 4394 756

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Ympäristöterveydenhuolto, Eläinlääkintähuolto

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Sinulle suositellut työpaikat