test
Product Owner - Esko Systems Oy

Esko Systems on asiakkaidensa omistama inhouse-yhtiö, jonka kautta omistajaorganisaatiot voivat hankkia ja
olla mukana kehittämässä nykyaikaisia potilas- ja asiakastyötä tukevia tietojärjestelmäratkaisuja. Eskoa
laajennetaan parhaillaan erikoissairaanhoidosta perusterveydenhuoltoon ja Eskoon integroidaan suun
terveydenhuollon sekä sosiaalihuollon ratkaisut. Eskosta rakentuu täysiverinen asiakas- ja potilastietojärjestelmäkokonaisuus (APTJ) hyvinvointialueille. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä tiiviissä yhteistyössä omistaja-asiakkaiden kanssa suomalaisen sote-ICT:n parissa! Eskolle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus.

Nyt etsimme asiakaslähtöiseen, voimakkaasti kehittyvään ja kasvavaan Esko-tiimiimme

PRODUCT OWNERIA

eli tuoteomistajaa ohjaamaan tuotekehitystiimien työtä. Product Ownerina edustat asiakkaan ja käyttäjien ääntä tiimille ja priorisoit tiimin tekemistä. Vastaat yhden tai useamman tuotekehitystiimin backlogista ja huolehdit, että tiimillä on aina valmiina aloitettavaksi hyvin määriteltyä ja priorisoitua tekemistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa kokemusta ja näyttöä vastaavasta työstä. Sinulla on kykyä organisoida ja priorisoida tuotekehitystiimin tekemistä sekä hyvät henkilöjohtamisen ja vuorovaikutuksen valmiudet. Hallitset monipuolisesti ohjelmistokehityksen ketteriä menetelmiä ja sinulla on vahva käsitys ohjelmistotuotekehityksen luonteesta ja tyypillisistä haasteista. Aiempi kokemus terveydenhuollon alalta katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä.

Kehitämme käyttäjien mielestä Suomen parasta potilastietojärjestelmää. Teet työtä tulevaisuuden asiakas- ja potilastietojärjestelmän parissa; työtä, jolla on merkitystä myös kansallisesti. Saat mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää osaamistasi sekä asiantuntemustasi monipuolisissa, mielenkiintoisissa ja haastavissa tehtävissä suomalaisen potilastietojärjestelmän tuotekehityksessä suomenkielisessä organisaatiossa. Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, laita rohkeasti hakemus tulemaan!

Hakijoiden on sisällytettävä hakemukseensa suostumuksensa suppeaan turvallisuusselvitykseen. Tehtävässä käytetään neljän kuukauden koeaikaa. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Hakuaika päättyy 3.12.2021 klo 15.00.

Lisätietoja

https://eskosystems.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Operatiivinen johtaja Jaana Jämsä, p. 050 408 0514 tiistaina 23.11. klo 13-14.

Lisätietoja

Esko Systems Oy

Esko Systems Oy on vuoden 2020 alussa toimintansa aloittanut Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin tytäryhtiö. Yhtiö on perustettu yhdessä Oulun kaupungin, Lapin sairaanhoitopiirin, Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin ja 2M-IT Oy:n kanssa.


Osoite: Kastellin tutkimuskeskus, 3. krs, Hoitajanrinne 1, 90220 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat