Projekti-insinööri - Kangasalan kaupunki

Projekti-insinööri - Kangasalan kaupunki

Projekti-insinööri sijoittuu teknisen keskuksen rakentamisen palvelualueelle, infran suunnittelu ja rakentaminen palveluyksikköön.

Projekti-insinöörin tehtäviin kuuluu hankintojen kilpailutuksen valmistelua, infran työkohteiden kustannusseurantaa, erilaisia suunnitteluun, etenkin hulevesiin liittyviä selvittelytöitä sekä rakennustöiden valvontatehtäviä. Lisäksi projekti-insinööri toimii tilaajan työturvallisuuskoordinaattorina oman rakennusryhmän rakennuskohteissa.

Haemme tehtävään haasteita pelkäämätöntä, kehittymishaluista, aikaansaavaa ja hyvän asiakaspalveluasenteen omaavaa moniosaajaa, joka työskentelee sekä itsenäisesti että yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Projekti-insinöörin kelpoisuusvaatimus on tehtävään soveltuva rakennusalan tekninen koulutus sekä kokemusta tehtäväalueelta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Rakennuspäällikkö Merja Saarilahti puh. 050 550 9062 tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki
Osoite: Urheilutie 13, Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.

Tutustu työnantajaan