Projekti-insinööri - Kangasalan kaupunki

Haemme projekti-insinööriä talonrakennushankkeisiin teknisen keskuksen rakentamisen palvelualueelle, talon suunnittelu ja rakentaminen -palveluyksikköön. Työsuhteen hakuaikaa jatketaan 24.5.2021 klo 15.00 asti. Aiemmin työsuhteeseen tulleet hakemukset otetaan huomioon työsuhdetta täytettäessä.

Projekti-insinööri työskentelee monipuolisissa päiväkoti- ja kouluhankkeisiin liittyvissä rakennuttamisen, tilaamisen ja valvonnan tehtävissä. Tehtäviin kuuluu mm. tila- ja tavoitehintalaskentaa, hankesuunnittelua, tarjouspyyntöjen, tilausten ja sopimusten valmistelua. Tehtävät edellyttävät osaamista hanke- ja toteutussuunnittelusta ja talonrakennushankkeen kokonaisuuden ymmärtämistä.

Haemme tehtävään haasteita pelkäämätöntä, kehittymishaluista, aikaansaavaa ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa moniosaajaa, joka työskentelee sekä itsenäisesti että yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Projekti-insinöörin kelpoisuusvaatimus on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto sekä kokemusta rakennuttamiseen liittyvistä tehtävistä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa
www.kuntarekry.fi (tai www.kangasala.fi/avoimet-tyopaikat). Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rakennuttaja Timo Harra p. 040 133 6842 tai rakennuspäällikkö Merja Saarilahti p. 050 550 9062 tai
etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.


Osoite: Urheilutie 13, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat