test
Projekti-insinööri - Kangasalan kaupunki

Haluatko olla mukana rakentamassa Kangasalaa, jota voit hyvillä mielin katsella Oksalla ylimmällä?

Haemme nyt Kangasalan kaupungille projekti-insinööriä teknisen keskuksen rakentamisen palvelualueelle, talon suunnittelu ja rakentaminen -palveluyksikköön. Rakentamisen palvelualueen talon suunnittelu ja rakentaminen -yksikkö vastaa kaupungin talonrakennuskohteiden hankesuunnittelusta ja rakennuttamisesta.

Projekti-insinöörinä pääset työskentelemään monipuolisissa päiväkoti- ja kouluhankkeisiin liittyvissä rakennuttamisen, tilaamisen ja valvonnan tehtävissä. Tuleviin tehtäviisi kuuluu mm. tila- ja tavoitehintalaskentaa, hankesuunnittelua sekä tarjouspyyntöjen, tilausten ja sopimusten valmistelua. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla jo jokin verran osaamista hanke- ja toteutussuunnittelusta, ja sinulla on ymmärrys talonrakennushankkeen kokonaisuudesta.

Haemme tehtävään haasteita pelkäämätöntä, kehittymishaluista, aikaansaavaa ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa henkilöä, joka työskentelee sekä itsenäisesti että yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Kangasalan kaupungin työntekijänä pääset näkemään läheltä kaupunkimme viisi arvoa: olemme avoin, edelläkävijä, luotettava, turvallinen ja vastuullinen. Kangasalla välitetään aidosti ja ollaan ihmisen ja kaupunkilaisen puolella - palvellen, tukien ja kasvattaen menestystä. Kaikki tämä pätee erityisesti myös omaan henkilöstöön. Tässä tehtävässä saat julkisen puolen edut kuten pitkät lomat, säännölliset työajat sekä paikalliset kohteet. Tehtävään on kattava perehdytys. Pääset osallistumaan hankkeisiin oman osaamistasosi mukaisesti ja kokemuksen kertyessä samalla kasvattamaan rooliasi ja vastuualueitasi.
Projekti-insinöörin kelpoisuusvaatimus on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto sekä kokemusta rakennuttamiseen liittyvistä tehtävistä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rakennuttaja Timo Harra, p. +358 40 133 6842

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.


Osoite: Urheilutie 13, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat