test
Projekti-insinööri - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

KYS hakee projekti-insinööriä!

Seuraavan vuosikymmenen aikana KYSistä tulee yksi Euroopan moderneimmista sairaalakeskuksista. Uudet toimintatavat, laitehankinnat ja panostukset henkilöstön osaamiseen takaavat KYSin aseman kehityksen kärjessä. Näin sairaala voi tarjota potilailleen parasta terveyspalvelua.

KYSin Kiinteistöhallinto vastaa Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin käytössä tai omistuksessa olevien kiinteistöjen omistamiseen, kehittämiseen ja hallintaan liittyvistä tehtävistä sekä KYSin investointisuunnitelman ja rakennushankkeiden toteuttamisesta. Lisäksi kiinteistöhallinto vastaa toimitilojen hallinnasta, käytön ohjauksesta, koordinoinnista ja kehittämisestä sekä KYSin ympäristöasioiden ohjeistamisesta. Kiinteistöhallinnossa työskentelee yli 20 kiinteistöalan ammattilaista.

Projekti-insinööri vastaa itsenäisesti toiminnallisten muutosten ja kiinteistöteknisten korjausten rakennuttamisesta ja valvonnasta. Projekti-insinöörillä on vastuullaan useampia pienempiä projekteja samanaikaisesti. Projekti-insinööri tekee tiivistä yhteistyötä mm. tilojen käyttäjien, puitesopimussuunnittelijoiden ja -urakoitsijoiden sekä Servica ja Istekki Oy:n kanssa. Vastuu sisältää projektien turvallisuuden, aikataulutuksen, kustannusseurannan, suunnittelun ohjauksen, käyttäjäyhteistyön sekä toimintojen yhteensovittaminen. Projekti-insinööri osallistuu kiinteistöjen PTS-suunnitteluun.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Tarjoamme sinulle monipuolisen, innostavan ja vastuullisen tehtävänkuvan eteenpäin suuntautuneessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä!

Kelpoisuusvaatimuksena on kyseiseen tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus (rakennusmestari tai -insinööri). Työtehtävä edellyttää projektityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta sekä erinomaisia yhteistyö- ja neuvottelutaitoja. Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tehtävään voi esittää palkkatoiveen. Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

http://www.psshp.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä meille lyhyt esittely itsestäsi sekä osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa kiinteistöjohtaja Petri Pyy, p. 044 717 9715, petri.pyy(at)kuh.fi.

Lisätietoja

KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Sinulle suositellut työpaikat