Skip to main content
test
Projekti-insinööri - Jämsän kaupunki

Jämsän kaupungin kunnallistekniset palvelut hakee projekti-insinööriä. Projekti-insinöörin tehtäviin kuuluvat pääasiassa jätehuollon järjestämiseen ja kunnallistekniseen omaisuudenhallintaan liittyvät tehtävät.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksina on soveltuva insinöörin koulutus. Hakijalle katsotaan eduksi kokemus jätehuollon tehtävistä tai esim. kunnallisteknisestä suunnittelusta. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä ja hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Palvelussuhteen alussa tehtävään valitun edellytetään osallistuvan Jämsän kaupungin työterveyshuollon suorittamaan työhöntulotarkastukseen.

Jämsän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jamsa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaupungininsinööri Katja Rissanen, p. 040 846 9816

Lisätietoja

Kunnallistekniset palvelut

Jämsä on noin 20 000 asukkaan yhteisöllinen, palveluhenkinen ja yllättävän monipuolinen kaupunki. Jämsässä on reilusti harrastus- ja työmahdollisuuksia, uudet koulut sekä kaikki sujuvan arjen takaavat palvelut.

Jämsän kaupunki on noin 900 työntekijän kehitysmyönteinen työyhteisö, jossa on nykyaikainen työympäristö ja työvälineet. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehditaan ja tasa-arvon sekä yhdenvertaisuuden toteutumista seurataan jatkuvasti.


Osoite: Keskuskatu 17, 42100 Jämsä

Sinulle suositellut työpaikat