Skip to main content
test
Projekti-insinööri - Riihimäen kaupunki

Riihimäen kaupungin teknisen toimialan tilakeskuksen vastuualue hakee projekti-insinööriä vakituiseen virkasuhteeseen. Odotamme sinulta rakennuttamis- ja hankintaosaamista.

Työtehtäviin kuuluu
- vastata talonrakennushankkeiden rakennuttamisesta
- osallistua kohteiden hankesuunnitteluun ja rakennussuunnitteluun
- vastata hankkeiden kilpailutuksesta
- hoitaa rakentamisen valmistelua sekä niihin liittyviä julkisia hankintoja
- vastata rakennus- ja purkuhankkeiden rakennuttamistehtävistä

Viran kelpoisuusehtona on tekniikan opintosuunnalla suoritettu opisto- tai ammattikorkeakoulututkinto, mielellään rakennusalalta. Arvostamme käytännön rakentamis- ja rakennuttamiskokemusta, kustannustietoutta sekä kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen toimintaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää työtehtävää ja sen sisältöä, osittaisen etätyömahdollisuuden ja mahdollisuutta pitää kiinni osaamisesta koulutusten muodossa. Joukkomme on tunnetusti reipashenkistä.

Projekti-insinöörin palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen sopimuksen (TS) mukaisesti. Tehtävän täytössä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen valinnan vahvistamista virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus. Voit myös lähettää hakemuksen postissa osoitteella Riihimäen kaupunki, Keskusvarikko, V.O. Mäkisen katu 2, 11120 Riihimäki. Kuoreen tunnus "projekti-insinööri". Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rakennuspäällikkö Paavo Vuori puh. 040 330 4872, paavo.vuori@riihimaki.fi

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Tekninen toimiala, Tilakeskus

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Tekninen toimiala Haluatko sinäkin olla yksi Riihimäen kaupungin noin 1000 rohkeasta, ripeästä ja reilusta kunta-alan ammattilaisesta? Arvostamme ja tarvitsemme uusia osaajia, ja rekrytoimme kaupungin työyksiköihin ammattitaustaltaan erilaisia työntekijöitä. Me koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä tuetaan myös omaehtoista opiskelua. Jos pohdit työhöntuloa pidemmän matkan päästä, voit hyödyntää käytössämme olevia työaikajoustoja: etätyötä, mobiilia joustotyötä ja liukuvaa työaikaa. Tarjoamme myös mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Tervetuloa työkaveriksemme!

Osoite: V.O. Mäkisen katu 2, 11120 Riihimäki


Osoite: V.O. Mäkisen katu 2, 11120 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat