Projekti-insinööri, Konetekniikka - Turun ammattikorkeakoulu Oy

Varsinais-Suomessa tarvitaan uusia osaajia positiivisessa vireessä oleviin teknologiateollisuuden yrityksiin. Turun ammattikorkeakoulun Teknologiateollisuuden osaamisalue hakee insinöörikouluttajia, tutkijoita sekä laboratoriohenkilöstöä laajentamaan ja vahvistamaan konetekniikan koulutustarjontaa sekä tutkimusta.

Haemme projekti-insinööriä oppimis- ja tutkimusympäristöjen rakentamis-, kehittämis- ja ylläpitotehtäviin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.-31.5.2020.

Kelpoisuusehdot:
- vähintään insinöörin tutkinto
- osaamisalueeseen liittyvä työkokemus
- sujuva englannin kielen taito

Oleellinen osa työtä on käytännön läheinen opetus ja opiskelijoiden ohjaaminen, lisäksi projekti-insinööri vastaa laboratorioiden materiaali- ja työkaluvarastoista.
- Työssä edellytetään hitsaus-, koneistus- ja asennustöiden hyvää osaamista käytännössä sekä järjestely ja organisointikykyä.
- NC-koneistus, robottihitsaus ja 3D-tulostus ovat osa projekti-insinöörin tehtäviä.
- Automaatiojärjestelmien ja mittaustekniikan tuntemusta.
- Suoritetut opettajan pedagogiset opinnot (60 op) katsotaan eduksi.
- Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja tulityölupa ovat tehtävän vaatimuksia, lisäksi työturvallisuuskortti -kouluttajan pätevyys tai muu työsuojelukokemus katsotaan eduksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää nykyaikaista pedagogista otetta, ymmärrystä erilaisten fyysisten ja virtuaalisten oppimisympäristöjen mahdollisuuksista, aktiivista toimintatapaa ulkoisten sidosryhmien kanssa ja nopeaa kykyä omaksua uusia asioita.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Tekniikka ja liiketoiminta -sektori, Kupittaan kampus, Turku

Lisätietoja

http://www.turkuamk.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: koulutusjohtaja Juha Kontio p. 0503854122 ja koulutus- ja tutkimuspäällikkö Ari Putkonen p. 0505985815
Hakemuksen jättäminen: Jätä sähköinen hakemus kohdasta Hae työpaikkaa

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Tekniikka ja liiketoiminta
Osoite: Joukahaisenkatu 3, 20520 Turku

Turun AMK on 10 000 osaajan yhteisö, johon kuuluu opettajia, asiantuntijoita ja opiskelijoita – eri vaiheissa uraansa olevia ammattilaisia. Olemme tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction.