test
Projekti-insinööri - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden tavoitteena on ympäristöystävällinen, toimiva ja viihtyisä Oulu. Työyhteisömme on innovatiivinen, yhteistyöhakuinen, kansallisesti ja kansainvälisesti verkostoitunut.

Haemme nyt PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ vakinaiseen tehtävään kadut ja liikenne yksikköön.

Vastaat mm. katu- ja rakennussuunnitelmiin liittyvien katuasioiden suunnitteluttamisesta. Tehtäviisi kuuluu katujen, taitorakenteiden ja muiden yleisten alueiden hyväksymiskäsittelyyn ja rakentamiseen tarvittavien suunnitelmien tilaaminen. Toimit suunnitteluhankkeissa tilaajan projektipäällikkönä ja asiantuntijana. Lisäksi tarkastat ja hyväksyt suunnitelmat yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa ennen virallista hyväksymiskäsittelyä ja ennen rakentamishankkeen käynnistämistä. Osallistut myös tarvittaessa rakennuttamiseen ja yksikön kehittämistehtäviin. Tehtävä painottuu suunnitteluttamiseen.

Palkka muodostuu tehtäväkohtaisesta palkanosasta 3220,77 €/kk sekä alalta olevaan työkokemukseen perustuen ammattialalisästä 4 % (yli 3 vuoden kokemus alalta) tai 8 % (yli 5 vuoden kokemus alalta) ja mahdollisesta henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvasta palkanosasta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on kunnallis- ja/tai ympäristötekniikan insinööri, diplomi-insinööri tai muu soveltuva yhdyskuntatekniikan tekninen koulutus. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää riittävää kokemusta vastaavista tai suunnittelutehtävistä. Odotamme myös hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittävää työotetta.

Projekti-insinöörinä teet merkittävää työtä toimivan katuverkoston, taitorakenteiden ja kaikille oululaisille yhteisten alueiden parissa. Tiimisi työn tulokset näkyvät kaupunkilaistemme jokapäiväisessä arjessa. Tervetuloa rakentamaan kanssamme entistä parempaa Oulua.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/10294/2021. Hakemukset on toimitettava 13.12.2021 klo 15.00 mennessä. Tehtävää aiemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan tässä uudelleen haussa.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/kadut-kartat-ja-liikenne/kadut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat kaupungininsinööri Tapio Siikaluoma, p. 044 703 2114 ja suunnittelupäällikkö Sami Hietakangas, p. 044 703 2111 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Katu- ja viherpalvelut

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: Solistinkatu 2, 90140 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat