Projektiarkkitehti (2) - Tampereen kaupunki

Asemakaavoitus on osa kaupunkiympäristön palvelualueen kaupunkiympäristön suunnittelun palveluryhmää. Meillä tehdään Tampereen kaupunkia, joka kasvaa näkyvästi tulevinakin vuosina. Asemakaavoituksen suunnittelukohteina ovat mm. raitiotievyöhykkeen voimakas täydennysrakentaminen, Hiedanrannan uusi kaupunginosa ja puurakentamiseen liittyvät kehittämishankkeet.

Haemme osaavaan joukkoomme kahta kokenutta projekti-arkkitehtia!

Tampere on haluttu paikka asua ja kaupunki vastaa voimakkaaseen kasvuun kaavoittamalla kestävää kaupunkia mm. parhaillaan rakentuvan raitiotien reitin varrelle sekä täydentämällä keskustaa ja aluekeskuksia.

Kiinnostavat kaupunkikehityshankkeet mm. Hiedanrannassa ja Tesomalla tai keskustan täydennysrakentaminen ja kärkihankkeet odottavat sinua!

Projektiarkkitehtina johdat vaativia ja laaja-alaisia suunnitteluhankkeita: tehtäviin kuuluu mm. asemakaavojen sekä selvitysten laatimista, ohjelmointia, konsulttitöiden tilaamista ja ohjaamista, viranomaisyhteistyötä sekä asiakaspalvelutehtäviä. Osallistut myös kaupunkirakenteen kehittymisen ohjaamiseen ja seurantaan. Lisäksi panostasi tarvitaan yksikön toiminnan kehittämiseen ja ylläpitämiseen.

Kelpoisuusehtona on teknillisessä yliopistossa tai korkeakoulussa suoritettu arkkitehdin tutkinto. Edellytämme kokemusta vaativien kaavoitusprojektien vetämisestä, hyviä yhteistyö-ja neuvottelutaitoja, tietoteknisiä valmiuksia sekä innovatiivista asennetta kaupunkisuunnittelun kehittämiseen. Tehtävissä vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa, osaamisen, tietojen ja taitojen jatkuvaa ylläpitoa ja täydentämistä.

Sinulle tarjoamme innostuneen työyhteisön keskellä kehittyvää kaupunkia ja kiinnostavat työt omissa projekteissaan. Tule mukaan innostuneeseen työyhteisöömme!

Lisätietoja tehtävästä antaa asemakaavapäällikkö Elina Karppinen puh. 040 800 4908 tai etunimi.sukunimi@tampere.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Hakuaika päättyy 7.6.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Asemakaavapäällikkö Elina Karppinen puh. 040 800 4908 tai etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Kaupunkiympäristön suunnittelu / Asemakaavoitus
Osoite: Frenckellinaukio 2, 33100 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!