Ylöjärven kaupungin Tekniikka- ja ympäristöosastolla, Kaavoitus - ja maankäyttöpalvelut-vastuualueella julistetaan haettavaksi projektiarkkitehdin virka.

Vastuualue vastaa Ylöjärven kaupungin kaavoitukseen, maaomaisuuden ja paikkatiedon hallintaan liittyvistä palveluista ja päätösvalmistelusta.

Tehtävä
Projektiarkkitehti toimii kaavoituksen tehtäväalueella, kaavoituspäällikön alaisuudessa. Projektiarkkitehdin pääasiallisiin tehtäviin kuuluu laaja-alainen osallistuminen keskustan kehittämishankkeiden suunnitteluun ja ohjaamiseen sekä niihin liittyvien asema- ja yleiskaavojen laatimiseen yhteistyössä Tekniikka- ja ympäristöosaston muun henkilöstön kanssa.

Kelpoisuusehdot
Viran kelpoisuusehtona on yliopistossa tai korkeakoulussa suoritettu arkkitehdin tutkinto ja tehtävään soveltuva monipuolinen työkokemus suunnittelutehtävistä.

Viran hoito edellyttää myös voimassa olevaa ajokorttia, mahdollisuutta oman auton käyttöön sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Arvostamme
Arvostamme kokemusta ja näkemystä kaupunkisuunnittelusta ja kaavoituksesta sekä valmiutta projektien vetämiseen. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, neuvottelutaitoja sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia.

Muut tiedot
Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Hakija voi esittää myös oman kokonaispalkkatoivomuksensa. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä Terveystalon työterveyslääkärin antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Kaavoituspäällikkö Esko Hyytinen, p. 044 4314324, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi

Ylöjärven kaupunki, Tekniikka- ja ympäristöosasto
Osoite: Räikäntie 14, 33470 Ylöjärvi

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.