Projektiarkkitehti/Asemakaavoitus - Tampereen kaupunki

Meillä tehdään Tampereen kaupunkia, joka kasvaa näkyvästi tulevinakin vuosina. Asemakaavoituksen suunnittelukohteina ovat mm. raitiotievyöhykkeen voimakas täydennysrakentaminen, Hiedanrannan uusi kaupunginosa ja puurakentamiseen liittyvät kehittämishankkeet. Tule mukaan innostuneeseen työyhteisöön keskelle kehittyvää kaupunkia, Tammerkosken äärelle ja ratikan linjoille. Kiinnostavat työt omissa projekteissa odottavat tekijäänsä.

Joukkoomme haetaan nyt vakituista projektiarkkitehtia, jonka tehtävänä on toimia projektipäällikkönä vaativissa ja laaja-alaisissa suunnitteluhankkeissa sekä osallistua hankintatehtäviin ohjaten ulkoisia palveluntuottajia konsulttitoimeksiannoissa. Projektipäälliköllä on vastuu johtamansa hankkeen ohjelmoinnista ja projektinhallinnasta, sisällön ja suunnitteluratkaisujen oikeellisuudesta sekä vastuu aikataulusta ja taloudesta. Kehittämis- ja yhteistyöhalukkaalle on kiinnostavia töitä uudistuvassa kaupungissa ja työympäristössä.

Kelpoisuusehtona on teknillisessä yliopistossa tai korkeakoulussa suoritettu arkkitehdin tutkinto sekä vähintään kahdeksan vuoden kokemus ammattialalta.
Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, neuvottelutaitoa ja valmiutta projektien johtamiseen, hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa sekä työhön liittyvien atk-ohjelmien ja suunnittelujärjestelmien hallintaa.

Tampereen kaupungin työntekijänä sinulla on oikeus ison organisaation etuihin, kuten työterveyshuoltoon ja vakuutuskassan etuuksiin. Kaupunki tarjoaa myös mahdollisuuden harrastaa liikuntaa ja kulttuuria etusetelin avulla sekä hyvät koulutusmahdollisuudet monialaiseen ja ammatilliseen yhteistyöhön ja kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Asemakaavapäällikkö Elina Karppinen puh. 040 800 4908.

Hakuaika päättyy 5.2.2020

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Asemakaavapäällikkö Elina Karppinen puh. 040 800 4908

Kaupunkiympäristön suunnittelu, Asemakaavoitus
Osoite: Frenckellinaukio 2, 33100 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!