Projektiasiantuntija / Hallintoyksikkö - Tampereen kaupunki

Hallintoyksikkö on osa Tampereen kaupungin konsernihallintoa. Vastaamme kaupungin päätöksenteon, oikeudellisen neuvonnan ja asiakirjahallinnon ohjauksesta ja kehittämisestä hyvän hallintotavan, avoimuuden ja osaltaan digitaalisten palveluiden kautta. Yksikössämme toimivat myös konsernihallinnon yhteiset tukipalvelut talouden, henkilöstöhallinnon ja yleishallinnon osalta sekä virastopalvelut. Lisäksi tuotamme erityispalveluina toimielin- ja kirjaamopalvelut sekä arkistopalvelut. Hallintoyksikön tukipalvelut -tiimissä hoidetaan konsernihallinnon projektien sekä ulkoista rahoitusta saavien kaupungin projektien taloushallinto. Projektien taloushallintoa hoitaa tällä hetkellä 6 projektiasiantuntijaa.

Haemme tiimiimme projektiasiantuntijaa vakituiseen tehtävään 1.11.2021 alkaen.

Projektiasiantuntijana tehtäviisi kuuluu nimettyjen projektien päivittäiset taloushallinnon työt, maksatushakemusten kustannustietojen tuottaminen sekä kustannus- ja rahoitussuunnittelussa avustaminen. Lisäksi osallistut talouden koordinointiin yhteistyöprojekteissa, joissa on mukana useita sisäisiä ja/tai ulkoisia kumppaneita. Projektiasiantuntijana teet tiivistä yhteistyötä projektipäälliköiden, kaupungin eri yksiköiden, Monetran sekä eri rahoittajaorganisaatioiden kanssa.

Tehtävä edellyttää vähintään soveltuvaa ammatillista tutkintoa (esim. liiketalouden, hallinnon tai kaupallisen alan) ja aikaisempaa kokemusta projektien taloushallintotehtävien hoitamisesta.

Eduksi luetaan kokemus projektien keskeisten rahoittajaorganisaatioiden ja rahoitusohjelmien vaatimuksista taloushallinnon näkökulmasta. Toivomme sinulta itseohjautuvaa ja aktiivista työskentelyotetta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä organisointikykyä. Menestyäksesi tässä tehtävässä tarvitset myös hyvää tietoteknistä osaamista sekä kokemusta taloushallinnon ohjelmista.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektiasiantuntija Heidi Karppi, puh. 041 730 8959 hakuaikana arkipäivisin klo 10-11.

Hakuaika päättyy 27.9.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa projektiasiantuntija Heidi Karppi, puh. 041 730 8959 hakuaikana arkipäivisin klo 10-11.

Lisätietoja

Konsernihallinto / Hallintoyksikkö

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat