Skip to main content
test
Projektiasiantuntija Kotoa työelämään -hankkeeseen - Koulutuskuntayhtymä OSAO

Koulutuskuntayhtymä OSAOn Opiskelijapalvelut-yksikkö hakee projektiasiantuntijaa määräaikaiseen palvelussuhteeseen "Kotoa työelämään - Maahanmuuttaneiden toimiva arki" -ESR+ -hankkeeseen ajalle 1.9.2023 - 31.3.2026.

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle. Suomen johtavassa ammattiosaajien koulutusyhteisössä, Koulutuskuntayhtymä OSAOssa työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla. Kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Hankkeessa kehitetään kotona lapsia hoitaville maahanmuuttajavanhemmille ammatilliseen koulutukseen hakeutumista ja ohjaavaa toimintaa, tuetaan osallistujien työelämävalmiuksien kehittymistä ja työllistymispolkuja. Hankkeessa kehitetään työelämäyhteistyön kumppanuusmallia ja madalletaan työelämän kynnystä palkata perhevapaalta työhön suuntaavia osallistujia myös aloille, joilla on työvoimapulaa. Hankkeessa tehdään yhteistyötä alueen jo olemassa olevien palveluiden, yhdistysten ja kehittämistoimijoiden kanssa.

Projektiasiantuntijana toimit hankkeen projektipäällikön työparina ja uraohjauksen asiantuntijana. Tehtäviisi kuuluu kohderyhmän tavoittaminen, teet jalkautuvaa etsivätyötä, suunnittelet ja toteutat kohderyhmälle suunnattuja toimenpiteitä ja vastaat uraohjauksesta. Projektiasiantuntijana koordinoit ja teet yhteistyötä hankkeessa työskentelevien ammattiopettajien ja S2 -opettajien sekä työelämän kanssa. Projektiasiantuntijana viestit monikanavaisesti sosiaalisessa mediassa ja vastaat viestinnästä ja yhteydenpidosta osallistujiin. Lisäksi osallistut hyvien käytäntöjen koostamiseen, jalkauttamiseen ja toimintamallien juurruttamiseen.

Sovit hyvin joukkoomme, kun sinulla on yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta ja olet mielelläsi kehittämässä uutta. Alan ammattitaidon lisäksi onnistut hyvillä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoilla. OSAO tekee jatkuvasti yhteistyötä työpaikkojen kanssa, joten myös sinulle on luontevaa pitää yhteyttä alan työnantajiin.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen ja monipuolisen työn.
- upean työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen huippuasiantuntijoita.
- laadukkaat, modernit työ- ja oppimisympäristöt.
- joustavuutta ja mahdollisuuden etätyöhön.
- ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin sekä vireää työhyvinvointitoimintaa.
- monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet.
- kattavan työterveyshuollon.

Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi ja annamme siihen työkaluja!

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme kokemusta maahanmuuttajataustaisten asiakkaiden ohjauksesta, kokemusta osaamiskartoitusten tekemisestä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä työelämä- ja koulutusalaverkostoja. Tehtävässä katsotaan eduksi S2-pätevyys.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3750 e/kk, jonka lisäksi tulee työkokemuksen perusteella maksettava työkokemuslisä, joka on 3% tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Palvelussuhteessa sovelletaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työstä ja OSAOsta kertoo mielellään lisää kehityspäällikkö Hanna Blomqvist 26.5 klo 9-10 p. 040 131 9354 tai hanna.blomqvist(at)osao.fi sekä hankekehityspäällikkö Eija Kuha 29.5 klo 9-11 ja 1.6 klo 12.30-13.30 p. 044 703 7793 tai eija.kuha(at)osao.fi. Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Paperihakemukset lähetetään osoitteella Koulutuskuntayhtymä OSAO, Opiskelijapalvelut-yksikkö, kehityspäällikkö Hanna Blomqvist, PL 213, 90101 Oulu. Hakemus on toimitettava 6.6.2023 klo 15.00 mennessä.
Haastattelut pidetään 8.6 ja 12.6.2023.

Lisätietoja

Opiskelijapalvelut yksikkö

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, Ylläpitäjäpalvelut, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.


Osoite: Kotkantie 1, 90250 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat