Skip to main content
test
Projektiassistentti - Hämeen ammattikorkeakoulu Oy

HAMK Smart -tutkimusyksikön Älykkäät Ratkaisut -tutkimustiimi hakee hankeviestintä- ja markkinointitehtäviin osa-aikaista osaajaa!

Oletko kiinnostunut markkinoinnista ja viestinnästä? Onko sinulla jo jonkin verran kokemusta erilaisten viestinnällisten sisältöjen luomisesta sekä niiden monikanavaisesta tiedottamisesta? Nautitko luovasta työstä, ja onko erilaisten sidosryhmien kanssa toimiminen sinulle luontevaa ja innostavaa?

Haemme yksikkömme monipuolisiin, alueellisiin sekä kansainvälisiin hankkeisiin avustajaa, joka työskentelee yhdessä projektitiimien kanssa. Työtehtäviin lukeutuu mm. erilaisten some-, blogi- ja tiedotesisältöjen suunnittelua ja toteutusta, aktiivista viestintää hankkeiden sidosryhmien kanssa, tiedottamista ja markkinointia erilaisia kanavia hyödyntäen, verkkosivujen päivitystä sekä erilaisten hankkeisiin liittyvien verkko- ja livetapahtumien suunnittelua ja toteuttamista. Hankkeesta riippuen viestintää toteutetaan suomeksi tai englanniksi. Työaika on noin 20-50 %, joten työtä voi hyvin toteuttaa esim. opintojen ohessa. Työ alkaa sopimuksen mukaan tammikuussa 2023.

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä ja olet innostunut kehittämään osaamistasi edelleen. Hyvä suomen ja englannin kielen taito on tässä tehtävässä tärkeää, kuten myös hyvät sosiaaliset taidot sekä rohkea asenne tekemiseen. Meiltä saat tietenkin myös tarvittavaa tukea ja ohjausta työtehtäviin.

Kiinnostuitko? Lähetä meille ansioluettelosi sekä tietoja siitä, miksi juuri sinä olisit hyvä tähän työtehtävään 12.12.2022 mennessä.

Palkka sovittavissa.

Lisätietoja antavat tutkijayliopettaja Markus Sihvonen, markus.sihvonen@hamk.fi sekä projektityöntekijä Hanna Takala, hanna.takala@hamk.fi.

Lisätietoja

https://www.hamk.fi/tutkimusyksikot/hamk-smart/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Markus Sihvonen, markus.sihvonen@hamk.fi

Lisätietoja

HAMK Smart -tutkimusyksikkö

HAMK Smart -tutkimusyksikössä hyödynnetään data-analytiikkaa ja digitalisaatiota eri fokusalueilla, jotka ovat bio- ja kiertotalous, hyvinvointi, koulutus, sekä teollisuus ja liikenne. Data-analytiikka ja digitalisaatio mahdollistavat uudenlaisen lähestymistavan erilaisiin työelämän haasteisiin.


Osoite: Vankanlähde 9 C, 13100 Hämeenlinna

Sinulle suositellut työpaikat