Projektikoordinaattori - Seinäjoen kaupunki

Projektikoordinaattori - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen kaupunki hakee projektikoordinaattoria Healthy Kids of Seinäjoki (HKS) -kehitysalustahankkeeseen ajalle 15.8.2019 - 30.4.2021. HKS on Seinäjoella kehitetty toimintamalli lasten ja perheiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen. Hankkeen kolme osatoteuttajaa ovat Into Seinäjoki Oy, Seinäjoen kaupunki ja Seinäjoen AMK (EAKR-rahoitus).

Tehtäväsi on varmistaa kehitysalustan vahvistuminen fyysisenä, toiminnallisena ja digitaalisena kehitysympäristönä yrityksille, tutkimus- ja kehittämistoiminnalle, ammattilaisille sekä palvelujen käyttäjille ja hanketoteuttajien kanssa yhdessä kehitysalustan mallintaminen. Tehtäväsi on myös kehittää monialaisesti ja innovatiivisesti HKS -brändiä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.
Edellytämme sinulta väestötason hyvinvoinnin edistämisen osaamista, vankkaa kykyä soveltaa osaamistasi erilaisiin toimintaympäristöihin, hanketyön kokemusta ja näyttöä laajojen asiakokonaisuuksien hallinnasta. Edellytämme myös osallistavan viestinnän osaamista ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi luetaan kuntapalvelujen tuntemus sekä kokemus digitaalisista ratkaisuista.

Lisätietoja

http://www.healthykidsofseinajoki.fi

Hakemukset 17.6.2019 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi -sivuston kautta.
liitteet CV /ansioluettelo
Seinäjoki on savuton työpaikka.
www.seinajoki.fi
Lisätiedot
Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen koordinaattori Ulla Frantti-Malinen, p. 050 566 2738
ulla.frantti-malinen@seinajoki.fi, www.healthykidsofseinajoki.fi

Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen
Osoite: Kirkkokatu 6, 60100 Seinäjoki

Tule meille töihin!
Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen.
Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.
Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.
Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille..

Tutustu työnantajaan