Projektikoordinaattori - Pudasjärven kaupunki

Projektikoordinaattori - Pudasjärven kaupunki

Haemme projektikoordinaattoria Hyvän Olon keskuksen toimintojen kehittämiseen. Tehtävä on määräaikainen jatkuen 31.12.2021 saakka. Tehtävä sijoittuu kaupunginhallituksen alaisuuteen ja esimiehenä toimii kaupunginjohtaja.

Hyvän Olon keskus (9300 m2) valmistuu syksyllä 2021 ja tiloihin sijoittuu Oulunkaaren kuntayhtymän sote-toimintojen lisäksi muun muassa Pudasjärven kaupungin kirjasto-, kulttuuri-, nuoriso- ja työllistämispalvelut. Keskuksesta tulee todellinen hyvinvoinnin keskittymä ja kaupunkilaisten olohuone. Projektikoordinaattorin tehtävänä on yhteistyössä toimijoiden kanssa varmistaa palvelujen sujuva siirtyminen uusiin tiloihin sekä yhteisen lisäarvoa tuovan toimintamallin kehittäminen.

Tehtävään vaadittava koulutus on soveltuva korkeakoulututkinto.

Tehtävässä keskeisin vaadittava taito on kyky toimia yhteistyössä ihmisten kanssa. Arvostamme näin ollen näyttöjä tuloksekkaasta verkostomaisesta työskentelystä sekä käyttäjälähtöisestä kokonaisuuksien hallinnasta ja palvelukonseptien kehittämisestä.

Tehtävän palkkaus on KVTES:n mukainen, tehtäväkohtainen palkka 3450 euroa kuukaudessa. Hakija voi myös esittää palkkatoivomuksen. Tehtävä alkaa 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan. Hakemukset tulee toimittaa hakuaikana KuntaRekryn kautta. Hakuaika päättyy 25.10.2019 klo 16.00.

Lisätietoja antavat: Kaupunginjohtaja Tomi Timonen, puh. 050 454 8230 tai hallintojohtaja Seija Turpeinen, puh. 0400 949 620 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pudasjarvi.fi.

Lisätietoja

http://www.pudasjarvi.fi
http://www.pudasjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Kaupunginjohtaja Tomi Timonen, puh. 050 454 8230 tai hallintojohtaja Seija Turpeinen, puh. 0400 949 620 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pudasjarvi.fi.

Pudasjärven kaupunki, Hallintotoiminta
Osoite: Varsitie 7, PL 10, 93101 Pudasjärvi

Pudasjärvi on luonnonantimien ja hirren koti, vahvasti kasvava maaseutumainen, suurkaupungin aktiivista kumppanuutta hyödyntävä monikulttuurinen ja persoonallisuuksia kiinnostava kaupunkialue. Pudasjärven kaupungin perustehtävä on asukkaiden hyvinvoinnin turvaaminen ja sekä edellytysten luominen ihmisten ja yritysten menestymiselle ja terveelliselle elämälle.