Projektikoordinaattori - Tornion kaupunki

Tapahtumien kehittäminen Torniossa - projektikoordinaattori

Torniossa on käynnistymässä tapahtumien kehittämishanke, johon haetaan määräaikaista projektikoordinaattoria ajalle 2.3.2020 - 31.3.2022. Hankkeen avulla pyritään rakentamaan yhteistyötä ja vuoropuhelua julkisen sektorin, matkailuelinkeinon ja kolmannen sektorin välille, tavoitteena matkailun tukeminen ja sen aluetaloudellisten vaikutusten lisääminen tapahtumien kehittämisen avulla. Hankkeessa muun muassa pilotoidaan ja testataan uusia tapahtumia ja tapahtumasisältöjä Tornio 400 -juhlavuoden aikana.

Projektikoordinaattori huolehtii hankkeen suunnitelmallisesta toteuttamisesta. Etsimältämme projektikoordinaattorilta edellytetään:
- hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteellisuutta sekä päämäärätietoisuutta
- kokemusta verkostomaisesta työskentelystä niin kolmannen kuin yksityisen sektorin kanssa
- kokemusta tapahtumien tuottamisesta
- hyviä markkinointi- ja viestintätaitoja (erityisesti sosiaalinen media)

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi arvostamme aiempaa hankekokemusta sekä kokemusta matkailualalla toimimisesta. Kielitaito (englanti ja ruotsi) sekä paikallisen yritys- ja järjestökentän tuntemus katsotaan eduksi. Valittavalla olisi hyvä olla oma auto käytössään.

Tehtävään sovelletaan kolmen kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja:
Merja Stenberg, tapahtumatuottaja, Tornio 400 -juhlavuoden koordinaattori, puh. 040-7066637
Ilkka Halmkrona, sivistystoimenjohtaja, puh. 050-5915142

Sähköinen hakemus täytetään Tornion kaupungin verkkosivuilla osoitteessa www.tornio.fi, Tornion kaupungin avoimet työpaikat. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo. Hakuaika päättyy 21.2.2020 klo 15:00.

Hankkeen rahoittaa:
Euroopan unioni / Euroopan aluekehitysrahasto sekä Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020

Lisätietoja

http://www.tornio.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja:
Merja Stenberg, tapahtumatuottaja, Tornio 400 -juhlavuoden koordinaattori, puh.040-7066637
Ilkka Halmkrona, sivistystoimenjohtaja, puh.050-5915142

Tornion kaupunki, Sivistyspalvelut
Osoite: Suensaarenkatu 4, 95400 Tornio

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee yli 1 300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle. Torniossa voit asua keskustassa tai maaseudun rauhassa, meren rannalla tai valjastamattoman lohijoen äärellä – valitset miten vain, kahden maan palvelut ovat aina ulottuvillasi.