Skip to main content
test
Projektikoordinaattori - Kotkan kaupunki

Kotka - väylä uusiin mahdollisuuksiin. Meidän Kotka on Pohjolan puistopääkaupunki, meren, saariston ja Kymijoen kaupunki.

Haemme Kotkan nuorisotyön yksikköön projektikoordinaattoria koordinoimaan Harrastamisen Suomen mallin harrastustoimintaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2022 - 30.6.2023.

Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittaman Harrastamisen Suomen mallin tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä.

Koordinoit koulujen harrastustoimintaa ja kehität harrastamisen Suomen Mallin käytänteitä yhdessä muiden toimijoiden kanssa paikalliseen käyttöön soveltuviksi. Suunnittelet ja luot pysyvän yhteistyöverkoston toimintatapoineen sekä toimintarakenteen alueen toimijoiden kanssa. Tarkoituksena on lisätä harrastusmahdollisuuksia sekä löytää harrastusta kaipaavat lapset ja nuoret.

Tulet työskentelemään useissa toimintaympäristöissä ja moniammatillisissa työryhmissä. Työtehtäviin kuuluu Suomen harrastamisen mallin hankkeeseen liittyen 3 -sektorin, liikunta- ja kulttuuri- toimialojen yms. välinen yhteistyö ja toiminnan koordinointi. Lisäksi tehtäviin sisältyy mahdollisten harrastusten ohjaaminen, ryhmä- ja yksilöohjauksen antaminen sekä näihin liittyvä asiakastyö.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. esim. yhteisöpedagogi (AMK), liikunnanohjaaja (AMK) tai sosionomi (AMK). Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii erinomaisia projektinhallintataitoja itsenäisellä työotteella. Työn keskiössä on hyvät verkostotyöskentelytaidot.

Odotamme sinulta kehittämismyönteisyyttä, hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja, itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä riittävää tieto- ja viestintäteknologista osaamista. Toivomme myös kokemusta nuorten kanssa työskentelystä ja harrastusryhmien ohjaamisesta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2 742,46 €/kk. Lisäksi voidaan maksaa KVTES:n mukaista työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. Työsuhteessa noudatetaan viiden (5) kuukauden koeaikaa. Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään haastatteluun kutsutuilta. Haastattelut järjestetään 5.7.2022.

Tehtävään valitun edellytetään toimittavan työnantajalle tehtävän hoidon terveydellisiä edellytyksiä koskevat tiedot määräaikaan mennessä. Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun (504/2002) mukainen ote.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma - pe klo 7 - 14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa nuorisotoimenjohtaja Pirjo Lamminaho, pirjo.lamminaho@kotka.fi tai puh. 040 779 0162

Lisätietoja

Kotkan kaupunki

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat