Skip to main content
test
Projektikoordinaattori - Loimaan kaupunki

- Kehittää Loimaan seudun sisäistä yhteistyötä koskien maahanmuuttajien palveluita. Koota yhteen olemassa olevat palvelut.
- Kehittää ja vahvistaa ohjaus- ja neuvontapalveluita kohtaamaan paremmin maahanmuuttotaustaisten asukkaiden tarpeita.
- Toteuttaa sekä sähköisesti että kasvokkain annettavaa ohjausta ja neuvontaa maahanmuuttotaustaisille henkilöille liikkumalla tarpeen mukaan seutukunnan alueella.
- Toteuttaa neuvontaa seudulla ja juurruttaa yhteistyöverkon toimintaa sekä markkinoida toimintaa eri kanavissa.
- Vastata valtakunnallisten menetelmien ja mallien jalkauttamisesta osaksi seutukunnan vakiintunutta toimintaa.
- Jatkaa ja kehittää olemassa olevaa alueellista viranomaisrajat ylittävää verkostoyhteistyötä alueen kuntien, viranomaisten, yhdistys- ja järjestötoimijoiden, oppilaitosten sekä elinkeinoelämän kanssa.
- Edistää maahanmuuttajien ohjausta ja kotoutumista hyödyntämällä digitaalisia palveluita.

Lisätietoja

http://www.loimaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Maahanmuuttokoordinaattori Jutta Orell. Sähköposti jutta.orell@loimaa.fi, puhelinnumero 0401563283. Puhelimitse tavoitettavissa 18.-21.7.2022 klo 9-15. Sekä 3.-5.8.2022 klo 9-15

Lisätietoja

Loimaan kaupunki, Työllisyyspalvelut

Mukavaan elämiseen sopivan kokoinen noin 16 000 asukkaan Loimaa on elinvoimainen seutukaupunki ja alueensa keskus. Loimaan sijainti, liikenneyhteydet ja saavutettavuus Etelä-Suomen kasvukolmiossa ovat merkittäviä vahvuuksia. Myös tuotanto- ja asumiskustannukset ovat keskimääräistä edullisemmat. Jokien halkomat peltomaisemat metsineen ovat Loimaalla läsnä kaikkialla tarjoten mahdollisuuden virkistymiseen ja rauhoittumiseen sekä liikuntaan, kalastukseen ja metsästykseen.

Loimaalla on yli 1 400 yritystä ja työpaikkoja eri tuotantoaloilla noin 6 500. Monipuolinen yritys- ja elinkeinorakenne sekä paikallinen teknologiaosaaminen tarjoavat mahdollisuuksia myös uusille yrityksille ja toimialoille. Koneteknologia ja metalliala sekä kauppa ja palvelut ovat merkittävimpiä toimialoja. Myös maatalous on näkyvä ala Loimaalla.

Loimaalla seurat, yhdistykset ja yritykset tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin laadukkailla harrastuspaikoilla. Loimaalaiset menestyneet liigajoukkueet vetävät lähes koko yhteisöllisen pikkukaupungin mukaan pelihurmokseen. Kulttuurin nälkäisille löytyy erilaisten harrastusten lisäksi monipuolisia tapahtumia konserteista näyttelyihin ja teatteriin sekä museoita kierreltäväksi.


Osoite: Ylistaronkatu 36, 32200 Loimaa
Loimaan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat