Projektikoordinaattori (käynnissä oleva ESR-hanke) - Raahen kaupunki

Jatkamme avoinna olevan PROJEKTIKOORDINAATTORIN hakua 29.10. saakka. Hakemuksensa jo aiemmin jättäneet otetaan huomioon tehtävää täytettäessä.

Peili-hanke on Raahen, Siikajoen, Pyhäjoen, Oulaisten, Kalajoen, Merijärven ja Alavieskan muodostamalla alueella toteutettava uuden osaavan työvoiman saatavuuden parantamiseen sekä työllisyyden ja kuntien elinvoimaisuuden edistämiseen tähtäävä ESR-rahoitteinen hanke. Hanke on käynnistynyt 17.12.2019 ja kestää 17.10.2022 asti.

Peili-hankkeessa luodaan toimintamalli, jonka avulla työttömille ja työttömyysuhan alla oleville henkilöille tarjotaan uusia väyliä työllistyä nykyistä paremmin. Samalla helpotetaan hankkeen toiminta-alueella jo toimivien ja alueelle sijoittuvien yritysten mahdollisuuksia palkata osaavaa työvoimaa.

Toisen projektihenkilön siirtyessä muihin tehtäviin, haemme nyt projektin loppuajalle määräaikaista projektikoordinaattoria. Projektikoordinaattori toimii projektipäällikön työparina ja tukee sekä projektipäällikköä tehtävissään että asiakas- ja yhteistyöverkoston yhteistyötä. Vastaat mm. hankehallinnon tehtävistä ja tuet hankkeen ohjausryhmän sekä työryhmien työskentelyä. Osallistut verkostoyhteistyöhön ja olet omalla työpanoksellasi vaikuttamassa siihen, että hankkeen tavoitteet saavutetaan.


Edellytämme hakijalta:
- aikaisempaa kokemusta hanketyöstä
- kokemusta työllisyydenhoidosta ja elinkeinoelämästä
- englannin kielen taitoa
- valmiutta matkustaa tarvittaessa hankealueella sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön

Arvostamme:
- kokemusta elinkeinoelämän sidosryhmäyhteistyöstä ja verkostoista
- hyviä viestintä- ja yhteistyötaitoja
- aktiivista ja markkinoinnillista työskentelyotetta
- tarkkuutta, huolellisuutta ja vastuunkantokykyä sekä kykyä hallita monta asiaa samanaikaisesti

Rekrytointi hoidetaan ns. yhteisrekrytointina, jolloin työnhakija antaa hakemuksen jättäessään luvan siihen, että hakijatietoja vaihdetaan hankkeen yhteistyöverkoston toimijoiden kesken ja haastattelussa voi olla mukana Raahen, Siikajoen, Pyhäjoen, Oulaisten, Kalajoen, Merijärven ja Alavieskan edustajia.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Raahen seudun kehityksessä noudatetaan liukuvaa työaikaa. Meillä on mahdollisuus tehdä töitä joustavasti myös etänä 2-3 pv viikossa.

Jätä hakemus ensisijaisesti osoitteessa http://www.kuntarekry.fi/

Kirjalliset hakemukset referensseineen ja palkkatoiveineen voidaan osoittaa myös osoitteeseen: Raahen seutukunnan kehittämiskeskus, Rantakatu 5 D, 2.krs, 92100 Raahe 29.10.2021 mennessä. Kuoreen merkintä: PEILI/projektikoordinaattori.

Lisätietoja

http://www.raahenseudunkehitys.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Merja Louet, 040 130 3863 arkisin klo 13-15 (ei viikko 43). Katso myös www.raahenseudunkehitys.fi

Lisätietoja

Raahen kaupunki, Kehittämislautakunnan alainen toimiala, Raahen seudun kehitys

Raahen seutukunnan kehittämiskeskus kehittää ja valvoo Raahen seutukunnan etuja ja tarjoaa yritysneuvontaa yhteistyössä seudun kuntien luottamushenkilöiden, viranhaltijoiden ja projektihenkilöstön, yritysten ja lukuisten muiden tahojen kanssa. Toiminnan pääasiallisina rahoittajina ovat Raahen kaupunki sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kunnat.


Osoite: Rantakatu 5 D, II krs, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat