Projektikoordinaattori, kehittämistyön viestintä ja lanseeraus Kymenlaakson hyvinvointialue

Hakuaika päättyy  9.8.2024 23:59

Kymenlaaksosta edelläkävijä sotedigissä! Kymenlaaksossa tehdään muutostyötä kohti digitaalista sote-keskusta ja etsimme innostuneeseen palvelujen kehittämisen tiimiimme vahvistusta lanseerauksen ja viestinnän tehtäviin.

Projektikoordinaattorina vastaat laaja-alaisesti erilaisten viestinnän ja lanseerauksen tehtävistä. Työpöydältäsi löytyy isosti digisote keskuksen lanseeraus, jonka tavoitteena on muuttaa kansalaisten käyttäytymistä asiointikanavissa. Tämän lisäksi pääset liidaamaan kehittämisen tyyppejä tuottamaan vieläkin parempia viestinnän toimia. Tulet tekemään sisäistä toimittajan työtä ja pääset myös näyttämään taitojasi erilaisten markkinointisisältöjen laatimisessa. Tehtävässä pääset rakentamaan uudenlaista lanseerauksen mallia ja konseptoimaan sitä meille yhdessä viestinnän ja kehittämisen tiimien kanssa.

Odotamme tulevalta projektikoordinaattorilta aiempaa työkokemusta viestinnästä ja markkinoinnista. Edellytämme haettavalta tekijältä vahvaa tekemisen meininkiä ja asennetta, jossa kysymyksiin vastataan, ehdottomasti tehdään, aloitan heti! Etsimällämme tekijällä on osaamista viestinnästä ja erityistä plussaa on, jos markkinointi ja lanseeraus ovat sinun vahvuuttasi. Pysyt vahvuudestasi varmaankin esittämään meille hakemustekstissä lyhyen referenssin. Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Etsimämme tekijä on innokas toteuttaja, jolla on näkemyksellisyyttä viestinnän vahvuuksista muutoksessa. Meillä et työskentele yksin, vaan osana moniammatillista tiimiä. Lisäksi teet paljon yhteistyötä sisäisen viestintäyksikkömme ja ulkoisten kumppaneiden kanssa.

Työtehtävä on määräaikainen ja päättyy 31.12.2025. Toivottavasti pystyt aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian. Työtä on mahdollista tehdä osittain etätyönä.  Tehtävän lähityöpiste sijaitsee Kotkan keskustassa.

Olemme kiinnostuneita hakemuksestasi ja pyrimme tutustumaan siihen jo hakuaikana. Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Yhteystiedot

Ninni Taavitsainen, kehittämispäällikkö

ninni.taavitsainen(at)kymenhva.fi

puh. 040 146 9323

Tavoitettavissa ajalla 15.7.-4.8.2024

Johanna Niilo-Rämä, kehittämispäällikkö

Johanna.niilo-rama(at)kymenhva.fi

puh. 040 725 3202

Tavoitettavissa ajalla 24.6.-14.7.2024

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.” Tutustu työnantajaan