Skip to main content
test

Porvoon kaupunginkirjasto hakee projektikoordinaattoria määräaikaiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen (60 %) ajalle 15.8.2022 - 31.7.2023.

Haluatko olla mukana edistämässä demokratiaa ja vuoropuhelua Porvoossa? Onko sinulla hyvät verkostot kaupungissa ja kokemusta projektityöstä ja tapahtumien järjestämisestä?

Porvoon kaupunginkirjasto on saanut valtionavustusta yleisten kirjastojen toiminnan kehittämiseen kansalaisten ja päättäjien vuoropuhelun foorumeina hankkeelle Porvoossa puhuttaa - Vad bubblar i Borgå?. Hankkeen pääidea on järjestää pääkirjastossa kaksikielinen keskustelusarja ajankohtaisista aiheista, jotka puhuttavat porvoolaisia. Hankkeen puitteissa järjestetään myös muuta demokratiaa ja vuoropuhelua edistävää toimintaa kirjastoissa.

Etsimme nyt projektikoordinaattoria vastaamaan hankkeen toteuttamisesta, hallinnoinnista ja siihen kuuluvasta viestinnästä sekä markkinoinnista. Keskustelusarja järjestetään kirjastossa syksyllä 2022 ja keväällä 2023. Sen järjestämiseen kuuluu puheenaiheiden löytäminen kaupungissa käytävää keskustelua seuraamalla, sopivien panelistien löytäminen ja yleisön houkutteleminen mukaan keskusteluun. Muiden demokratiaa tukevien tapahtumien ja tempauksien järjestäminen pääkirjastossa ja lähikirjastoissa kuuluvat myös työtehtäviin.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva koulutus, hyvät viestintätaidot, kokemus tapahtumatuotannosta ja projektityöstä sekä hyvä suomen- ja ruotsinkielentaito. Tehtävässä onnistuminen vaatii lisäksi hyvät verkostoitumistaidot ja somekanavien keskusteluryhmien sekä muiden keskustelufoorumien aktiivista seurantaa.

Työaika on 36 h 15 min/viikko. Tehtäväkohtainen palkka on 2 670,35 e/kk (osa-aikainen tehtävä, joten 60 % tästä) + mahdollinen kokemuslisä. Koeaika on 3 kuukautta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 25.7.2022 klo 14.00 mennessä Hae työpaikkaa-linkin kautta.

Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjastopalveluiden päällikkö Malin Hollmén, 040 144 7637 malin.hollmen@porvoo.fi.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/kirjasto#453bff8e

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjastopalveluiden päällikkö Malin Hollmén, 040 144 7637 malin.hollmen@porvoo.fi.

Lisätietoja

Kirjastopalvelut

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat