Projektikoordinaattori varhaiskasvatukseen - Espoon kaupunki

Kuvaus tehtävästä:

Oletko kiinnostunut kehittämään tuen rakenteita ja inkluusiota varhaiskasvatuksessa? Onko sinulla osaamista oppimisen ja kasvun tuen järjestämisestä varhaiskasvatuksessa? Oletko innokas tulla kehittämään entistä laadukkaampaa varhaiskasvatusta Espooseen? Jos vastasit kyllä ainakin yhteen kysymykseen, saatat olla etsimämme henkilö.

Kehitämme vuosien 2021-2022 aikana varhaiskasvatuksen tuen ja inkluusion järjestämisen tapoja osana valtion Oikeus oppia -kehittämisohjelmaa. Kehittämistyötä valmistelemaan ja koordinoimaan palkataan 3 hankekoordinaattoria, jotka yhteistyössä hankkeen ohjausryhmän ja kehittämisverkoston kanssa toteuttavat hankkeelle erikseen määriteltyjä osakokonaisuuksia. Hankkeessa on keskeistä valmistuminen varhaiskasvatuksen lainsäädännön muutoksiin oppimisen, kasvun ja hyvinvoinnin tuen osalta Espoossa.

Hankekoordinaattoreista kaksi sijoittuu suomenkielisen varhaiskasvatuksen tulosyksikköön, ja yksi ruotsinkielisten sivistyspalveluiden tulosyksikköön. Viimeisimmältä edellytetään ruotsin kielen sujuvaa kirjallista ja suullista taitoa. Hankekoordinaattorit työskentelevät tulosyksiköiden rajat ylittävänä tiiminä yhteisten tavoitteiden suuntaisesti. Työssä onnistuminen vaatii tavoitteellisen työotteen, hyvät yhteistyötaidot, kyvyn nähdä isoja kokonaisuuksia mutta myös tahtoa ja taitoa viimeistellä yksityiskohdatkin valmiiksi.


Työpaikan nimi: Karaportti 1, Espoo


Työaika: 36,15 t/vk


KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset:
soveltuva korkeakoulututkinto


Tehtävässä edellytetään:
hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito
varhaiskasvatuksen tuntemusta
tavoitteellista työotetta
hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta
ruotsinkieliseen yksikköön sijoittuvalla hyvä ruotsin kielen kirjallinen ja suullinen taito

Arvostamme:
osaamista oppimisen ja kasvun tuesta varhaiskasvatuksessa
hyvä ruotsin kielen kirjallinen ja suullinen taito
kokemusta kehittämistyöstä


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antavat:
opetuspäällikkö Outi Saloranta-Eriksson 0503632937
erityissuunnittelija Marika Lostedt 0468773203 (ei 20-22.11)
varhaiskasvatuksen asiantuntija Anita Vataja 0503952232 (ei vk 42)

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Svenska bildningstjänster

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Karaportti 1, 02610 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat