test
Projektikoordinaattori - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupungin museot hakevat projektikoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2.2022-31.12.2022.

Vaasan kaupungin museoihin kuuluvat Kuntsin modernin taiteen museo, Pohjanmaan museo, Tikanojan taidekoti, Vaasan taidehalli ja Vanhan Vaasan museo. Vaasan kaupungin museoilla on alueellisen vastuumuseon tehtävä Pohjanmaan maakunnan alueella. Museoiden kulttuurihistorialliset, taide- ja luonnontieteelliset kokoelmat ovat laajat ja museoiden näyttelytoiminta vilkasta.

Tehtävänäsi on osallistua museon kokoelmahallintajärjestelmän siirron valmisteluun ja viedä se läpi yhdessä museon henkilökunnan kanssa. Projektissa sinua tukevat museon kokoelmasisällön asiantuntijat sekä kaupungin IT-asiantuntijat.

Työskentelet yhteyshenkilönä museon ja kokoelmahallintajärjestelmän toimittajan välillä. Vastaat käyttöönotto- ja migraatioprojektin läpiviennistä annetussa aikataulussa. Tarkastat ja korjaat museon kokoelmatietokantaa migraatiota varten, ohjaat projektin sujumista sekä osallistut testaus- ja käyttöönottovaiheeseen. Työhösi sisältyy tietojen systematisointia ja mahdollisia muita tietojärjestelmiin liittyviä tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva museoalan tai tietoteknisen alan tutkinto ja mielellään työkokemusta molempien alojen tehtävistä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja toisen kotimaisen kielen vähintään tyydyttävä taito.

Edellytämme kokemusta projektinhallinnasta, tietojärjestelmän käyttöönotto- ja migraatioprojektista ja testaamisesta.

Eduksi lasketaan:
- kokemus kulttuuriperinnön tallentamisesta tai museotyöstä
- työkokemus kokoelmatyöstä ja tietokannoista (esimerkiksi Musketti, Muusa)

Toivomme henkilöltä erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus).

Haastattelut pidetään viikolla 3-4.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Museotoimenjohtaja Elina Bonelius, puh. 040 487 2856
elina.bonelius(at)vaasa.fi

Lisätietoja

Sivistystoimi/Vaasan kaupungin museot

Sivistystoimen ammattilaisemme kulkevat vaasalaisten lasten ja nuorten rinnalla päiväkodin portilta koulutien viimeiseen kevätjuhlaan saakka. Osaajiemme ansiosta Vaasassa on tarjolla laaja kattaus laadukkaita kulttuuri- ja kirjastopalveluita, liikunnan riemua ja oivalluksia opistoilla – niin nuorille kuin aikuisille.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat