Projektipäällikkö - Kirkkonummen kunta

Projektipäällikkö - Kirkkonummen kunta

Haemme Kirkkonummen kunnan toimitilapalveluille projektipäällikköä vakinaiseen työsuhteeseen toimitilapalveluiden investointitiimiin. Tehtävänäsi on vastata Kirkkonummen kunnan talonrakennushankkeiden suunnittelunohjauksesta. Vastuullasi tulee olemaan investointien tarve- ja hankesuunnittelu sekä muut rakennushankkeiden toteutussuunnitteluun liittyvät tehtävät. Isona osana tehtävääsi on myös asiakasyhteistyö käyttäjätoimialojen kanssa.

Pätevyysvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, esimerkiksi DI, arkkitehti tai soveltuvan alan AMK-insinööri tai vastaava aiempi tutkinto sekä vähintään 3 vuoden kokemus vastaavista töistä. Edellytämme oman auton käyttöä. Katsomme julkisten hankintojen osaamisen eduksi. Kielitaidon osalta edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä arvostamme ruotsin kielen osaamista.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän voimakkaasti kasvavassa Uudenmaan kehyskunnassa. Pääset mukaan erittäin mielenkiintoisiin toimitilahankkeisiin. Sinut perehdytetään ja tulet saamaan tiimisi sekä esimiehesi täyden tuen.

Palkkaus määräytyy teknisen alan sopimuksen mukaan. Työaika on toimistotyöaika. Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Toimi täytetään aikaisintaan 1.4.2019 alkaen.

Hakemukset avoinna olevaan toimeen tulee toimittaa sähköisesti 8.3.2019 klo 14.00 mennessä osoitteeseen: www.kuntarekry.fi (työavain 216201)

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Lisätietoja antaa toimitilapäällikkö Jarno Köykkä, 0400 442 753, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi.

Kirkkonummen kunta, Kuntatekniikan toimiala, Toimitilapalvelut
Osoite: Ervastintie 2, Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kunnan toimitilapalvelut vastaa kunnan toimitilojen ylläpidosta sekä uudisrakentamisesta.
Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan