Projektipäällikkö - Virtain kaupunki

Virtain kaupunki hakee projektipäällikköä vuosina 2019-2020 toteutettavaan Kasvua viennistä Pohjois-Pirkanmaan teollisuusyrityksille -hankkeeseen.

Työsuhde on määräaikainen ja sen kesto on 1.8.2019-31.1.2021. Hankkeeseen on saatu Pirkanmaan maakuntaliitolta myönteinen rahoituspäätös.

Kasvua viennistä Pohjois-Pirkanmaan teollisuusyrityksille -hanke vahvistaa seudullista osaamista ja kilpailukykyä kärkitoimialojen yhteistyön lisäämisellä ja kansallisen ja kansainvälisen markkinapotentiaalin hyödyntämisellä. Hankkeen kohderyhmänä ovat Pohjois-Pirkanmaan seudun kasvupotentiaalia omaavat teollisuusyritykset.

Kilpailukykyä ja kasvupotentiaalia Pohjois-Pirkanmaan teollisuusyrityksille -hankkeen avulla yrityksille haetaan keskinäistä verkostoa, mutta erityisesti kasvua vientimarkkinoilta. Yritykset voivat joko miettiä tai aloittaa kansainvälistymistä tai jo toimia kansainvälisillä markkinoilla. Hankkeessa halutaan kannustaa kasvuhaluisia yrityksiä kansainvälisille markkinoille, auttaa ottamaan ensimmäiset askeleet ja olemaan apuna kartoittamassa yrityksen tarpeet ja kasvun esteet. Kansainvälisillä markkinoilla toimivia yrityksiä autetaan kasvattamaan viennin osuutta liiketoiminnassa, mm. uusien kohdemaiden kartoituksilla.

Projektipäällikkö vastaa hankkeen toteuttamisesta hankesuunnitelman mukaisesti, vastaa hankehallinnoinnista ja hanketiedotuksesta sekä toimii tiiviissä yhteistyössä hankkeen osatoteuttajien (Kehitysparkki Oy ja Ruoveden kunta) kanssa.

Toivomme hakijalta vahvaa kokemusta tuotannollis-teollisella yrityskentällä toimimisesta, kansainvälisten markkinoiden tuntemusta sekä hankehallinnosta ja hankkeiden vetämisestä. Eduksi katsotaan myös alueen yrityskentän tuntemus. Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulutason tutkintoa, sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, sähköisen viestinnän osaamista sekä itsenäistä työskentelytapaa. Työ edellyttää oman auton käyttöä, mahdollisuutta matkustaa ja työ sisältää ajoittain myös iltatyötä. Työsuhteessa noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa. Virtain kaupunki on savuton työpaikka.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen toimitetaan 18.6.2019 klo 15.00 mennessä kuntarekry.fi (työavain 239074) tai sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@virrat.fi otsikolla Hakemus: Projektipäällikkö.

Lisätietoja

http://www.virrat.fi/

Kehityspäällikkö Sirkku Mäkelä
p. 044 7871 304
sirkku.makela@ruovesi.fi

Elinkeinotoimi
Osoite: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Virrat on 6800 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Pirkanmaalla. Kaupunkimme palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.

Tutustu työnantajaan