Projektipäällikkö - Itä-Savon koulutuskuntayhtymä

Projektipäällikkö - Itä-Savon koulutuskuntayhtymä

Ammattiopisto SAMIedu hakee 2 projektipäällikköä seutukaupunkien osaavan työvoiman saatavuutta ja joustavia koulutuspolkuja edistäviin verkostohankkeisiin Seutu AIKO 1 ja 2 ajalle 19.8.2019 - 31.7.2021

Hankkeiden tavoitteena on tunnistaa alueen työvoimaosaaminen ja osaamisen kehittämisen tarpeet sekä tutkintotavoitteisten opintopolkujen kehittäminen ja jatkoväyläopinnot yhteistyössä alueen yritysten kanssa. Työttömien työnhakijoiden osalta hankkeessa toteutetaan palvelutarpeen arviointia ja osaamiskartoituksia vastaamaan elinkeinoelämän avoimia työtehtäviä. Hankkeessa kehitetään palvelutuotantoa ja asiakasohjausta tarjolla oleviin työvoimapalveluihin.

Projektipäällikkö vastaa hankkeen toteuttamisesta SAMIedun osalta kokonaisuudessaan ja toimii hankkeen alueasiantuntijana, joka vastaa hankkeen toimenpiteiden toteutuksesta Savonlinnan alueella.

Tehtävinä; Hankkeen toteuttaminen hankesuunnitelman mukaisesti. Hankkeen toimintojen ja vaikuttavuuden etenemisen seuranta sekä raportointi. Projektipäällikkö vastaa myös hankkeessa muodostettavan verkoston kokoamisesta sekä koulutuksen järjestäjän, työelämän ja muiden toimijoiden kanssa käytävästä yhteistyöstä.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Projektipäälliköltä edellytetään ymmärrystä ammatillisesta koulutuksesta sekä erityisesti työvoimakoulutuksen mahdollisuuksista, vahvaa työelämä- ja sidosryhmä osaamista, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutus- sekä asiakaspalvelutaitoja, kokemusta projektityöstä sekä itsenäistä ja motivoitunutta työotetta.

Sovellettava työehtosopimus on KVTES. Työaika on yleistyöaika 38,75 h/vko. Tehtävässä on koeaika.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Kirjallisen hakemuksen ja CV:n voi toimittaa osoitteeseen Itä-Savon koulutuskuntayhtymä, henkilöstöpalvelut, Pohjolankatu 4 - 6, 57200 Savonlinna tai kirjaamo@samiedu.fi. Kirjeeseen merkintä haettavasta tehtävästä. Hakemuksen tulee olla perillä 1.8.2019 klo 16.00.

Lisätietoja

https://www.samiedu.fi/

Hannu Fyhr, koulutuksen erityisasiantuntija, p. 044 550 6670

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä
Osoite: Pohjolankatu 4 - 6, 57200 Savonlinna

Savonlinnassa, Saimaan saaristokaupungissa sijaitseva Ammattiopisto SAMIedu tarjoaa laatupalkittua ammatillista koulutusta. SAMIedun tärkeimpänä tehtävänä on kasvattaa tulevaisuuden osaajia sekä mahdollistaa kaikille oman osaamisen elinikäinen kehittäminen – ja näin taata ammatillista osaamista työelämän alati muuttuviin tarpeisiin. SAMIedussa opiskelee vuosittain noin 1600 eri ikäistä tutkinto-opiskelijaa ja kokonaisopiskelijamäärä kipuaa 4500 henkilöön. Haluatko liittyä laatupalkittujen huippujoukkoon?

Tutustu työnantajaan