Projektipäällikkö - Juvan kunta

Projektipäällikkö - Juvan kunta

Kyseessä on määräaikainen työtehtävä välillä 2.9.2019-31.7.2021 ja johon etsitään projektipäällikköä EU-rahoitteiseen ”Juvan Vehmaan alueen toimintaympäristön kehittäminen”-hankkeeseen. Hankkeen tavoite on kehittää Juvan Vehmaan alueen toimintaympäristöä kokonaisvaltaisesti, jossa käytetään eri metodeita aina tiedonhankinnasta yritysten yhteistyön aktivoimiseen ja tiivistämiseen. Hankkeen onnistunut lopputulos vaatii kenttätyötä, erittäin paljon kontaktointia ja jalkautumista yrityksiin. Hanke toteutetaan Juvan kunnan elinkeinoyksikön alaisuudessa.

Hankkeesta saa yksityiskohtaisen hankekuvauksen/suunnitelman niin halutessaan. Pyyntö tulee tehdä sähköpostitse kehittämispäällikkö Mika Kärjelle osoitteeseen mika.karki@juva.fi (lomalla 1.-7.2019)

Toivomme hakijalta vähintään viiden vuoden kokemusta EU-rahoitteisten hankkeiden toteuttamisesta. Odotamme hakijalta positiivista, aktiivista ja joustavaa työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja ilmaisutaitoja sekä myynti- ja markkinahenkisyyttä. Sosiaalisen median osaaminen ja hyväksikäyttö nähdään tärkeäksi. Oma auto on välttämätön.

Hakemukset CV:n kera tulee toimittaa yhtenä pdf:nä joko kuntarekyn kautta tai osoitteeseen mika.karki@juva.fi Työhaastattelut on suunniteltu pidettävän 12.8.2019.

Lisätietoja

http://www.juvanvehmaa.fi

Mika Kärki, 0400-135 087 (ei tavoitettavissa 1.-7.7.2019)

Juvan kunta
Osoite: Juvantie 13, 51900 Juva

Juva on noin 6300 asukkaan vireä kunta, jossa on lisäksi yli 1500 kesäasukasta. Juva on vilkkaan 5-tien varrella ja kehittyy entisestään paranevan valtatieyhteyden ansiosta. Juvan kunnan alueella on laaja ja monipuolinen palvelutarjonta, joka luo paikkakunnalla hyvät puitteet mukavaan asumiseen ja vapaa-ajanviettoon. Teemme parhaamme mukaan töitä, jotta kaikilla henkilökunnassamme on hyvä ja viihtyisä olo. Projektipäällikön työ kuuluu elinkeinoyksikön alaisuuteen.

Tutustu työnantajaan