Projektipäällikkö - Porvoon kaupunki

Porvoon vesi on Porvoon kaupungin vesihuoltoa hoitava liikelaitos, jonka palveluksessa on 44 henkilöä. Palvelemme yli 40 000 asukasta ja alueen elinkeinotoimintaa. Vesijohtoja ja viemäreitä meillä on yhteensä yli 1200 km. Talousveden tuotamme pohjavesi- ja tekopohjavesilaitoksilla. Jätevedenpumppaamoita verkostossamme on noin 80 ja jätevedet käsittelemme Hermanninsaaren puhdistamon lisäksi pienpuhdistamoissa. Porvoon veden noin 20 henkilön verkostoyksikkö vastaa vesihuoltoverkostojen uudis- ja saneerausrakentamisesta sekä kunnossapidosta.

Haemme projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen 16.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Projektipäällikön tehtävänä on hoitaa verkostonrakentamis ja -saneeraus projektien vaatimia valmistelu ja ohjaus tehtäviä. Tehtäviisi kuuluu hankintojen ja rakentamisen lupa-asiakirjojen valmistelua, suunnittelun ohjausta, asiakaspalvelua ja hankkeista tiedottamista yhteistyössä Porvoon veden suunnittelutiimin sekä muun henkilöstön kanssa. Hoidat urakointitehtäviä (urakka-asiakirjojen ja lupa-asiakirjojen laatiminen, urakoitsijan kilpailuttaminen ja valinta, kustannusseuranta ym) ja hankintoihin sekä päätösten sekä talousarvion laadintaan liittyvää valmistelua.

Pääset tekemään työtä yhdessä koko verkostoyksikkömme (n. 20 henkilöä) sekä Porvoon kaupungin kuntatekniikan ja kaavoituksen kanssa.

Edellytämme tehtävään valittavalta alalle soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa sekä kokemusta vesihuoltohankkeiden läpiviemisestä. Edellytämme myös vedenjakelun ja viemäröinnin laaja-alaista tuntemusta. Lisäksi arvostamme hyviä viestintä-, yhteistyö- ja ICT-taitoja, ongelmanratkaisutaitoja, paineensietokykyä.

Arvostamme kykyä kokonaisuuksien hallintaan ja tehtävien hyvää organisointikykyä, yhteistyötaitoja, suunnitelmallisuutta sekä halua kehittyä ja oppia uusia asioita. Soveltuvuusarviointia käytetään tarvittaessa valintaprosessissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä perinteikkään yli 100-vuotiaan vesilaitoksen ja kehittyvän kaupungin monipuolisten hankkeiden parissa. Työkielinä käytämme sekä suomea että ruotsia. Projektipäällikkö osallistuu vesilaitoksen varallaoloon.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Lähetä hakemuksesi 24.5.2021 klo 12 mennessä, Hae työpaikkaa linkin kautta. Täytä hakulomakkeelle perustiedot ja laita liitteeksi vapaamuotoinen hakemus ja CV.

Lisätietoja Porvoon vedestä, https://www.porvoo.fi/vesilaitos

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaavat toimitusjohtaja Elina Antila, puh. 040 489 9993 ja suunnittelupäällikkö Ann-Sofie Björkhem, puh. 040 489 9616.

Lisätietoja

Porvoon vesi

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Mestarintie 2, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat