Projektipäällikkö - Haapaveden kaupunki

Haemme Haapaveden kaupungin EAKR-hankkeeseen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ määräaikaiseen työsuhteeseen 1.9.2021 alkaen

Haapavedellä on vireillä monia mielenkiintoisia elinkeinoelämää ja vetovoimaa kehittäviä hankkeita. Ja tähän hankkeeseen haettava projektipäällikkö vastaa yhdestä niistä merkittävimmistä hankkeista.

Tervetuloa tekemään Haapavedelle ja sen seutukuntaan strategia ja malli bioklusterin kehittämiseksi ja synnyttämiseksi. Jotta isot ja pienet biotalouteen nivoutuvat yrityksemme voivat jatkojalostaa tai synnyttää uutta liiketoimintaa biotalouden ympärille, tulee meidän turvata klusteriorganisaatiolla toimiva kasvualusta myös alueen TKI-osaajia hyödyntäen.

Etsimme elinkeinoelämän kehittäjää, jolla on kykyä asioiden ja verkostojen kehittämiseen ja hyvään johtamiseen. Yhteistyökumppaniksi tarjoamme tähän motivoituneen ja osaavan henkilöstön sekä rakentavan luottamushenkilöyhteistyön.

Hakijoilta toivomme korkeakoulututkintoa, projektien johtamiskokemusta sekä perehtyneisyyttä elinkeinoelämään ja klusteritoimintaan. Arvostamme kuntien toimintaympäristön sekä elinkeinoelämän tuntemusta ja osaamista, lisäksi arvostamme TKI-ympäristön hahmottamista osana liiketoiminnan kehitystä. Aikaisempi hankeosaaminen katsotaan eduksi.

Hanke kestää 30.6.2023 saakka. Sen jälkeen meillä on bioklusteri valmiina aloittamaan virallisena organisaationa toimintansa Haapaveden ja sen alueen hyväksi.

Hakemus liitteineen ja palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 15.8.2021 kello 23.59 mennessä Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Toimessa on neljän kuukauden koeaika.

Hankkeeseen voi tutustua https://www.eura2014.fi/rrtiepa/projekti.php?projektikoodi=A77594

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat 26.7 alkaen kaupunginjohtaja Kimmo Hinno p. 044 7591 307, ja 3.8 alkaen yritysasiamies Marjaana Tuomikoski 044 7591 306.

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki, Hallinto, Elinkeinotoimi

Haapavedellä on hyvä asua, elää ja olla. Luonnonläheisyys, hyvät asumisen mahdollisuudet ja monipuoliset koulutus- ja palvelutarjonta luovat virikkeellisen ja turvallisen elinympäristön. Myös monipuoliset kulttuuri, liikunta- ja vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet luovat edellytykset hyvään elämiseen.


Osoite: Tähtelänkuja 1, 86600 Haapavesi

Sinulle suositellut työpaikat