Projektipäällikkö - Pudasjärven kaupunki

Hei Sinä innokas projektiasiantuntija, tule johtamaan Pudasjärvelle Kohota -hanketta (S22506 ESR)!

Pudasjärven kaupunki, Pudasjärven Kehitys Oy ja Koululutuskuntayhtymä OSAO toteuttavat yhteishankkeen ajalla 01.09.2021 - 31.08.2023. Kohota -hankkeessa REACT-EU-rahoituksella rahoitetaan nopeasti vaikuttavia ja elvyttäviä toimenpiteitä koronakriisistä selviämiseksi ja digitaalisten taitojen parantamiseksi.

KOHOTA-hankkeessa edistetään työllisyyttä, yrittäjyyttä ja moninaisia opintopolkuja vahvistamalla yritysten, työnhakijoiden, henkilöstön ja opiskelijoiden digitaalista osaamista räätälöidyillä kohderyhmäkohtaisilla koulutuksilla.

Haemme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Kohota -hankkeeseen.

Projektipäällikkönä olet osa Pudasjärven kaupungin työllisyyspalvelujen tiimiä. Tehtäväsi on kartoittaa asiakastarpeita digitaalisen osaamisen vahvistamisessa, suunnitella kohderyhmille sopivia pilottikoulutuksia yhteistyössä muiden osatoteuttajien kanssa, kilpailuttaa palveluntarjoajia, organisoida sekä markkinoida koulutuksia kohderyhmät tavoittaen. Vastaat lyhytkoulutusten ja valmennusten käynnistämisistä yhdessä osatoteuttajien kanssa. Projektipäällikkönä ylläpidät yhteistyötä hankeverkostossa ja vastaat hankkeen hallinnoinnista, hankesuunnitelman mukaisen toiminnan organisoinnista ja toteutuksesta sekä ohjausryhmän toiminnan organisoinnista.

Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä hankkeen osatoteuttajien kanssa. Lisäksi asiakaskohderyhmiin kytkeytyvät sidosryhmät sekä verkostot kuuluvat osana työympäristöösi. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteista tavoitteellista työskentelyotetta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Lisäksi monipuoliset viestintä- ja johtamistaidot tukevat työsi onnistumista.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa koulutusta, monipuolista osaamista sekä vahvaa kokemusta digitaalisen osaamisen alueilta, erityisesti ymmärrystä digitaalisten ja sähköisten palvelujen mahdollisuuksista. Työssä menestyminen edellyttää aiempaa kokemuksta hanketyöstä ja projektien johtamisesta. Tehtäväsi edellyttää kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että laajempaan yhteistyöverkostossa toimimiseen digiosaamisen alueilla. Odotamme innovatiivista ja rohkeaa otetta kokeilla erilaisia toimintamalleja kohderyhmien koulutuspilotoinneissa.

Arvostamme hakijoilta digiosaamistarpeiden kokonaisymmärrystä laajassa asiakaskentässä, jossa kohdennetulla koulutussuunnittelulla sekä - tarjonnalla vastataan kohdennetusti eri kohderyhmien digiosaamisen tarpeisiin.

Hakemus liitteineen tulee toimittaa 16.8.2021 kello 12.00 mennessä Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Valittavan on esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkua. Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Toimessa on neljän kuukauden koeaika.

Kohota -hankkeeseen voi tutustua https://www.eura2014.fi/rrtiepa/projekti.php?projektikoodi=S22506 .

Lisätietoja

http://www.pudasjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätiedustelut 10.8.2021 klo 12-14, Irina Hallikainen, työllisyyspäällikkö, puh. 050 4058 409.

Lisätietoja

Pudasjärven kaupunki, Työllisyyspalvelut

Maailman hirsipääkaupunki Pudasjärvi on noin 8000 asukkaan maaseutukaupunki Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin rajalla. Maakunnan hallinnollinen ja kaupallinen keskus Oulu on vain noin tunnin päässä kauniista pitäjästämme. Pudasjärven kaupunki korostaa toiminnassaan paikkakunnan elinvoimaisuuden vahvistamista ja hyvää palvelurakennetta. Pudasjärven symboleita ovat Syötteen tunturialue hiihtokeskuksineen sekä kaupunkimme läpi virtaava Iijoki. http://www.pudasjarvi.fi http://www.syote Pudasjärven kaupunki korostaa toiminnassaan paikkakunnan elinvoimaisuuden vahvistamista ja hyvää palvelurakennetta.


Osoite: Varsitie 7, 93100 Pudasjärvi

Sinulle suositellut työpaikat