Skip to main content
test
Projektipäällikkö - Esko Systems Oy

Esko Systems on asiakkaidensa omistama inhouse-yhtiö, jonka kautta omistajaorganisaatiot voivat hankkia ja olla mukana kehittämässä nykyaikaisia potilas- ja asiakastyötä tukevia tietojärjestelmäratkaisuja. Eskoa laajennetaan parhaillaan erikoissairaanhoidosta perusterveydenhuoltoon ja Eskoon integroidaan suun terveydenhuollon sekä sosiaalihuollon ratkaisut. Eskosta rakentuu täysiverinen asiakas- ja potilastietojärjestelmäkokonaisuus (APTJ) hyvinvointialueille. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä tiiviissä yhteistyössä omistaja-asiakkaiden kanssa suomalaisen sote-ICT:n parissa! Eskolle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus.

Hahmotatko kokonaisuuksia ja löydät keskeisimmät edistettävät asiat? Uskotko tiimityön voimaan ja nautitko tiiviistä yhteistyöstä asiakkaan kanssa?

Esko Systems Oy hakee Rovaniemelle

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

jonka toimintatapaa ohjaavat positiivinen asenne, ratkaisukeskeisyys ja systemaattisuus. Pidät tiimityöskentelystä ja olet innokas joukkuepelaaja.

Työtehtäviisi kuuluu Esko APTJ-kokonaisuuden teknisen käyttöönottoprojektin johtaminen Lapin hyvinvointialueella. Vastuualueesi on erittäin monipuolinen, joten sinun on hyvä tunnistaa asiat, mitä voit edistää tehokkaasti omalla panoksellasi ja missä tarvitset sidosryhmien tukea. Toimit tiiviissä yhteistyössä järjestelmää käyttävien organisaatioiden kanssa ja tuot omassa roolillasi yhdessä tekemiseen selkeän rakenteen. Pääset myös kehittämään projektipäällikkötyötä ja yhteisiä toimintatapoja tiimin sekä asiakkaiden kanssa.

Odotamme sinulta:
- laajaa kokemusta erilaisten projektien johtamisesta
- erinomaisia vuorovaikutustaitoja
- kykyä johtaa asioita ja ihmisiä
- erinomaista paineensietokykyä
- kykyä kuvata monimutkaiset kokonaisuudet riittävän pieninä hallittavina osajoukkoina.

Arvostamme:
- aiempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä
- hyvää teknistä ymmärrystä laajojen järjestelmäkokonaisuuksien toiminnasta ja integraatioista
- avointa ja innovatiivista asennetta projektien toteutukseen
- sitoutuneisuutta, positiivista ja innovatiivista asennetta haastavissakin tilanteissa.

Panostamme työntekijäkokemuksen kehittämiseen monin eri tavoin, mm. joustavalla etätyömahdollisuudella joko kotitoimistossa tai yrityksen muissa toimipisteissä.

Tarjoamme tässä tehtävässä monipuoliset työtehtävät innostavassa ympäristössä ja ehdottomasti erinomaiset työkaverit.

Herätimmekö kiinnostuksesi? Lähetä ihmeessä hakemuksesi CV:si meille mahdollisimman pian ja viimeistään 15.7 mennessä!

Hakijoiden on sisällytettävä hakemukseensa suostumuksensa suppeaan turvallisuusselvitykseen. Tehtävässä käytetään neljän kuukauden koeaikaa. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Hakuaika päättyy 15.7.2022 klo 15.00.

Lisätietoja

https://eskosystems.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa teknologia johtaja Ville Rautiainen, p. 050 528 1956 torstaina 16.6. klo 12-13 ja torstaina 30.6. klo 12-13.

Lisätietoja

Esko Systems Oy

Esko Systems Oy on vuoden 2020 alussa toimintansa aloittanut Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin tytäryhtiö. Yhtiö on perustettu yhdessä Oulun kaupungin, Lapin sairaanhoitopiirin, Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin ja 2M-IT Oy:n kanssa.


Osoite: Kastellin tutkimuskeskus, 3. krs, Hoitajanrinne 1, 90220 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat