Projektipäällikkö, Esko Systems Oy - Esko Systems Oy

Esko Systems Oy omistaa, hallinnoi ja kehittää Esko-potilastietojärjestelmää. Esko-potilastietojärjestelmää on kehitetty yli 20 vuotta käyttäjälähtöisesti suomalaisen terveydenhuollon tarpeisiin. Nyt etsimme asiantuntevaan ja asiakaslähtöiseen Esko-tiimiimme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

ohjaamaan tuotetiimien kehitystyötä. Projektipäällikkönä vastaat yhden tai useamman kehitystiimin pyrähdyssuunnittelusta, aikataulutuksesta ja backlogin hallinnasta. Koordinoit tiimin/tiimien operatiivista toimintaa sekä sparraat, kannustat ja motivoit tuotekehityksen ammattilaisia työssään. Raportoit työn etenemisestä tuotekehitys- ja palvelujohtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä henkilöjohtamisen ja vuorovaikutuksen taitoja, rautaisia kommunikointi- ja esiintymistaitoja sekä kykyä organisoida ja pitää useiden rinnakkaisten projektien lankoja käsissäsi. Sinulla on tutkinto esim tietojenkäsittelytieteestä, tietotekniikasta tai terveysteknologiasta sekä vankkaa kokemusta ja näyttöä ohjelmistokehitysprojektien vetämisestä. Hallitset monipuolisesti projektihallinnan ja ohjelmistokehityksen ketteriä menetelmiä ja sinulla on vahva käsitys ohjelmistokehityksen luonteesta ja tyypillisistä haasteista.

Tarjoamme sinulle työtä, jolla on merkitystä! Meillä saat mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi ja asiantuntemustasi monipuolisissa, mielenkiintoisissa ja haastavissa tehtävissä. Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, laita rohkeasti hakemus tulemaan!

Hakijoiden on sisällytettävä hakemukseensa suostumuksensa suppeaan turvallisuusselvitykseen. Tehtävässä käytetään neljän kuukauden koeaikaa. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Hakuaika päättyy 8.12.2020 klo 15.00.

Lisätietoja

https://eskosystems.fi/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Jaana Jämsä, p. 050 408 0514, keskiviikkona 25.11. klo 13-14 ja perjantaina 4.12. klo 9-10.

Esko Systems Oy
Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Esko Systems Oy on vuoden 2020 alussa toimintansa aloittanut Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin tytäryhtiö. Yhtiö on perustettu yhdessä Oulun kaupungin, Lapin sairaanhoitopiirin, Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin ja 2M-IT Oy:n kanssa.