Skip to main content
test
Projektipäällikkö, hanke - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Olemme valtakunnallisena edelläkävijänä uudistaneet rohkeasti Päijät-Hämeessä sosiaali- ja terveyspalveluja. Valmistelemme parhaillaan Päijät-Hämeen hyvinvointialuetta, jonka toiminta käynnistyy vuoden 2023 alusta.

Päijät-Sotessa on käynnistynyt monivuotinen Suomen kestävän kasvun ohjelman valtionavustushanke - Kestävät ja vaikuttavat sote-palvelut Päijät-Hämeessä. Hankkeen ensimmäinen vaihe toteutetaan vuoden 2022 aikana. Hankkeen toinen haku toteutetaan syksyllä ja koskee vuosia 2023-2025.

Haemme kehittämishanketoimistoomme Lahteen hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen osaajaa PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ tämän monivuotisen hankkeen osaprojektiin. Työsuhde on määräaikainen ja aluksi ajalle 1.8 -31.12.2022. Sopivasta aloitusajankohdasta sovitaan tehtävään valitun henkilön kanssa. Haastattelut toteutetaan viikolla 32.

Ohjelman rahoitus tulee EU:n kertaluonteisesta elpymisvälineestä (Next Generation EU). Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) vastaa Suomen kestävän kasvun ohjelmasta, joka koskee sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen saatavuuden vahvistamista ja kustannusvaikuttavuuden lisäämistä.

Rekrytoitavan projektipäällikön vastuulla on hankkeen osaprojekti "Kestävien ja vaikuttavien yhdyspintatoimintamallien käyttöönotto ja digitaalisten palvelujen hyödyntäminen". Projektissa kehitetään ja otetaan systemaattiseen käyttöön preventiivisiä ja näyttöön perustuvia terveyden edistämisen toimintamalleja yhteistyössä sote-keskus ja muiden eri toimijoiden kanssa siten, että asiakkaiden hyvinvoinnin ja terveyden sekä omahoidon tukeen voidaan vastata varhaisessa vaiheessa. Toimintamallien kehittämisessä hyödynnetään digitaalisia palveluja. Lisäksi kehitetään hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen monialaista palvelukonseptia yhteistyössä THL:n koordinoiman kansallisen suunnittelutyön kanssa.

Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii itsenäistä ja tavoitteellista työotetta, projektityön osaamista, verkostomaista tapaa työskennellä sekä valmiutta ottaa vastuuta projektin tehtäväkonaisuudesta. Tehtävä edellyttää liikkumista maakunnan alueella sekä osallistumista valtakunnallisiin tilaisuuksiin.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja työelämänäyttöjä taidoistasi. Edellytämme sinulta kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollosta, digitaalisten palvelujen kehittämisestä, itsenäistä päätöksentekokykyä, kehittävää työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja tietoteknisiä taitoja sekä kykyä toimia moniammatillisissa verkostoissa ja hallita laajoja kokonaisuuksia. Arvostamme aiempaa kokemusta hanke- ja projektityöstä. Tehtävä edellyttää jonkin verran liikkumista maakunnan alueella ja tarvitset tartuntatautilain 48a §:n mukaisen rokotussuojan.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lisätietoja

https://paijat-sote.fi/toihin-meille/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hankepäällikkö Ville Saloranta
puh. +358 44 440 3741
ville.saloranta@phhyky.fi
Asiantuntijalääkäri Risto Kuronen
puh. +358 44 440 6623
risto.kuronen@phhyky.fi
Kestävän kehityksen päällikkö Riitta-Maija Hämäläinen
puh. +358 44 440 3538
riitta-maija.hamalainen@phhyky.fi

Lisätietoja

Kehittämishanketoimisto

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat