Oletko aktiivinen ja oma-aloitteinen kehittäjä? Löytyykö sinulta kokemusta luonnontuote- ja elintarvikealalta?

Tule meille projektipäälliköksi ESR- ja EAKR-rahoitteiseen Luonnoneväistä elinvoimaa Etelä-Savoon -hankekokonaisuuteen. Tavoitteenamme on uudenlaisen, oppimisympäristönä toimivan, luonnontuotteiden jatkojalostamiseen liittyvän tilan suunnittelu ja toteuttaminen sekä yhteistyön syventäminen alueen yritysten kanssa. Hankeparin kokonaistavoitteena on vahvistaa luonnontuotteiden ja alueella viljeltyjen tuotteiden jatkojalostamiseen liittyvää osaamista, vahvistaa maakunnan kärkiin kuuluvien ruoka-, elintarvike- ja luonnonvara-alojen imagoa ja houkuttavuutta sekä lisätä mahdollisuuksia uudenlaiseen, maakunnan vahvuuksiin perustuvaan monialaisuutta hyödyntävään yritystoimintaan.

Projektipäällikkönä:
- vastaat hankkeen hallinnoinnista (ml. hankkeessa tehtävien hankintojen kilpailutus) ja viestinnästä hankesuunnitelman mukaisesti
- osallistut oppimisympäristön suunnitteluun, koulutusten ja työpajojen organisointiin sekä yritysyhteistyön suunnitteluun
- osallistut toiminnan pilotointiin ja muihin hankesuunnitelmassa mainittuihin työtehtäviin

Tehtävä edellyttää aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä yhteistyökykyä. Lisäksi odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta kehittämishankkeiden projektipäällikön tehtävistä sekä elintarvike-/luonnontuotealan kehittämistehtävistä. Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.8.2020-31.7.2022.

Hakuaikaa on jatkettu, aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon rekrytoinnissa.
Haastattelut pidetään viikoilla 31-32.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista.
Noudatamme työsuhteen alussa koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa hankepäällikkö Tiina Tervaniemi p. 040 548 4115, etunimi.sukunimi@esedu.fi

Etelä-Savon Koulutus Oy
Osoite: Otavankatu 4, 50100 Mikkeli

Etelä-Savon Koulutus Oy:n ylläpitämä Etelä-Savon ammattiopisto on maakunnallinen monialainen ammatillinen oppilaitos, joka järjestää ammatillista perus-, jatko- ja täydennyskoulutusta nuorille sekä aikuisille. Vakituiset toimipisteet sijaitsevat Mikkelissä ja Pieksämäellä. Etelä-Savon ammattiopistossa opiskelijoita on n. 3500 opiskelijaa ja henkilöstömäärä on n. 340. Esedu on savuton oppilaitos.