Projektipäällikkö hankkeeseen - Etelä-Savon Koulutus Oy

Etelä-Savon ammattiopisto etsii projektipäällikköä suunnittelemaan monialaista, hiilineutraalia oppimisympäristökokonaisuutta kehittämishankkeeseen.
Tehtävä on määräaikainen: 1.5.2021 - 30.10.2021

Projektipäällikkönä suunnittelet uudenlaista, hiilineutraalia oppimisympäristökokonaisuutta Etelä-Savon ammattiopistoon, kartoitat sidosryhmien näkemyksiä oppimisympäristöön liittyen ja rakennat yhteistyötä yritysten kanssa, sekä toimit tiiviissä yhteistyössä eri alojen opettajien kanssa.
Tukenasi on myös asiantuntijoista koostuva projektiryhmä -heidän tuellaan vastaat toimenpiteiden toteutuksesta ja niiden etenemisestä hankesuunnitelman mukaisesti.

Soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi tehtävä edellyttää vahvaa rakennusalaan liittyvää osaamista. Lisäksi edellytämme kokemusta rakennussuunnittelusta sekä aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta.

Arvostamme kokemusta yritysyhteistyöstä sekä näkemystä vähähiilisyyteen liittyvästä kehittämistoiminnasta.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista.
Noudatamme työsuhteen alussa koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa hankepäällikkö Tiina Tervaniemi p. 040 548 4115, etunimi.sukunimi@esedu.fi

Lisätietoja

Etelä-Savon Koulutus Oy

Etelä-Savon Koulutus Oy:n ylläpitämä Etelä-Savon ammattiopisto on maakunnallinen monialainen ammatillinen oppilaitos, joka järjestää ammatillista perus-, jatko- ja täydennyskoulutusta nuorille sekä aikuisille. Vakituiset toimipisteet sijaitsevat Mikkelissä ja Pieksämäellä. Etelä-Savon ammattiopistossa opiskelijoita on n. 3600 opiskelijaa ja henkilöstömäärä on n. 350. Esedu on savuton oppilaitos.


Osoite: Otavankatu 4, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat