Skip to main content
test
Projektipäällikkö - Imatran kaupunki

Haemme Imatran kaupungille

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen hankkeeseen, joka jatkuu 31.12.2024 saakka. Aloittaa voit vaikka heti - tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Haettavana on projektipäällikön tehtävä Erä- ja luontokulttuurimuseon arkkitehtisuunnitelmat -hankkeessa (JTF-rahoitus). Hankkeen rahoittajana toimii Etelä-Karjalan liitto.

Hankkeessa toteutetaan hankesuunnitelman mukaisesti Imatran nykyiseen kaupungintaloon sijoittuvan erä- ja luontokulttuurimuseon arkkitehtisuunnitelmat, LVI-suunnittelu sekä museotoiminnan edellyttämä talotekninen suunnittelu.

Projektipäällikkö vastaa
- hankekokonaisuuden koordinaatiosta
- viestinnästä yhteistyössä osahankkeen kanssa
- projektiryhmän kokoamisesta ja vetämisestä
- suunnittelun toteutuksen ohjaamisesta päähankkeessa.

Tulemme tarvittaessa täydentämään tarvittavaa osaamista kaupunkikonsernin asiantuntemuksella ja ostopalveluilla, eli projektipäällikön ei ole välttämätöntä olla kaikkien alojen erityisasiantuntija. Tärkeintä on, että projektikokonaisuus kestää napakasti hallinnassa, ja että projektipäällikkö osaa ohjata suunnittelua hankesuunnitelman mukaisesti.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä eläväisen karjalaisen työyhteisön tuen. Työympäristömme ovat modernit ja viihtyisät. Ympäriltäsi löydät kehittymisestä innostuneen kaupungin, joka on kokoaan suurempi ja katsoo tulevaisuuteen. Tarjoamme myös mahdollisuuden joustavaan etätyöskentelyyn sekä oman ammattitaitosi kehittämiseen ja sen luomaan lisävastuuseen. Tänä vuonna uudet työntekijämme saavat halutessaan myös maksuttoman työsuhdematkakortin Imatran paikallisliikenteeseen (max. vuoden ajaksi riippuen työsuhteen kestosta, min. 3kk työsuhde).

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi luetaan arkkitehti- tai rakennusalan koulutus.

Tehtävään valitaan ansioitunein ja työnantajan sopivimmaksi haastattelujen ja muiden selvitysten perusteella arvioima henkilö.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3305,74 euroa/kk ja lisäksi maksetaan mahdollisesti työkokemuslisää työsuhteeseen valitun työkokemuksen perusteella. Käytämme määräaikaisissa työsuhteissa koeaikaa, joka on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Toimita hakemuksesi ensisijaisesti sähköisenä oheisen Kuntarekryn linkin kautta. Tarvittaessa voit lähettää hakemuksen postitse osoitteella Imatran kaupunki, Kirjaamo, Virastokatu 2, 55100 Imatra. Myös kirjallisena toimitetut hakemukset tallennetaan sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään, voit myös antaa luvan käyttää tietojasi muihin Erä- ja luontokulttuurimuseoon liittyviin rekrytointeihin. Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, niihin tutustumme haastattelun yhteydessä.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan sopivuuteen, ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Valinnat haastatteluun tehdään ilman hakijan henkilötietoja. Haastatteluvalinnat tekevä esihenkilö arvioi hakijoita hakemuksen perusteella näkemättä nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- ym. tunnistetietoja. Huomioithan vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita, eikä sisällä tunnistetietoja.

Lisätietoja

http://www.imatra.fi/rekrytointi
http://www.asuimatralla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kysy lisää rekrytointi@imatra.fi - välitämme kysymyksesi anonyymisti eteenpäin rekrytoivalle esihenkilölle

Lisätietoja

Imatran kaupunki

Imatra on Suomen kansallisihme. Kaupungissa yhdistyvät pikkukaupungin idylli, vaivaton arki, runsas tapahtumatarjonta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Imatran kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Virastokatu 2, 55100 Imatra
Imatran kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat