Projektipäällikkö - Jyväskylän kaupunki

Business Jyväskylä on Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö, jonka tehtävänä on vahvistaa elinkeinokentän verkostoja ja edistää yritysten kasvua. Olemme yrityksen ratkaisukeskeinen ja luotettava kumppani, verkostot tunteva ja rivakka kasvun mahdollistaja yritysten eri tilanteissa. Tehtävänämme on myös kotimaisten ja kansainvälisten yritysten sijoittumisten lisääminen ja toimintamallin kehittäminen sekä vetovoimaisen tekosysteemin luominen erityisesti kaupunkikehitysalustoilla.
Haemme energiseen tiimiimme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

määräaikaiseen kolmen vuoden työsuhteeseen 4.5.2020 alkaen. Kyseessä on uusi työtehtävä.

Etsimme reipasotteista ja idearikasta tekijää ratkomaan osaajapulan haasteita Jyväskylässä. Kaupunkiin tarvitaan jatkuvasti uutta osaavaa työvoimaa, jotta menestyvien yritysten kasvu voi jatkua ripeänä. Tätä kasvua vauhdittamaan tarvitsemme nyt uutta, innostunutta projektipäällikköä.

Tehtävänäsi on kehittää ja toteuttaa erilaisia ratkaisuja ja toimenpiteitä osaavan työvoiman pysyvyyden edistämiseksi kaupungissa (esim. opiskelijat) sekä houkutella kaupunkiin uusia osaajia kansainvälisyyden mahdollisuuksia unohtamatta. Projektipäällikkönä tulet sekä kehittämään uusia ratkaisumalleja että koordinoimaan erilaisia toimenpiteitä yhteistyössä laajan verkoston kanssa.
Business Jyväskylä käynnistää kolmen vuoden projektin, jossa kehitetään yritysten osaajapulaan ratkaisuja ja toimintamalleja pienempien projektien ja kokeilujen kautta. Business Jyväskylä ja työllisyyspalvelut ovat molemmat osa Jyväskylän kaupungin elinkeino ja työllisyys -palvelualuetta. Tuleva työllisyyden kuntakokeilu ja erilaiset talent boost -henkiset sekä oppilaitosyhteistyöhön liittyvät tekemiset kuuluvat tuleviin työtehtäviisi.

Business Jyväskylän roolina on käynnistää ja vauhdittaa erilaisten verkostojen toimintaa. Työtehtävässä tarvitset osaamista ja ymmärrystä verkostojen kokoamisesta, toiminnasta ja koordinoinnista. Projektipäällikkönä tähtäät Jyväskylän elinvoiman vahvistamiseen kehittämällä uusia ja ennakkoluulottomia ratkaisuja osaajapulan haasteisiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Hakijalta edellytetään rekrytoinnin ja koulutuksen sekä yrityskentän tuntemusta, kokemusta projekti-/hanketyöstä, hyviä viestintä- ja esiintymistaitoja sekä hyvää englannin kielen taitoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi positiivista ja ennakkoluulotonta asennetta sekä kykyä hallita laajoja tehtäväkokonaisuuksia. Maahanmuuttajataustaisen ja/tai kansainvälisen rekrytoinnin tuntemus sekä kokemus verkostoissa toimimisesta (yritykset, oppilaitokset) ovat eduksi. Myös julkisen rahoituksen hanketoiminnan ymmärrys ja tuntemus on hyödyllistä.

Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa:
www.businessjyvaskyla.fi/

Kiinnostuitko? Jump right in! It is the right move.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.
Tehtävä alkaa 4.5.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.
Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Verkostopäällikkö Tanja Oksa p. 014 266 7693. Sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!