Projektipäällikkö - Jyväskylän kaupunki

Business Jyväskylä on Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö, jonka tehtävänä on vahvistaa elinkeinokentän verkostoja ja edistää yritysten kasvua. Olemme yrityksen ratkaisukeskeinen ja luotettava kumppani, verkostot tunteva ja rivakka kasvun mahdollistaja yritysten eri tilanteissa. Tehtävänämme on myös kotimaisten ja kansainvälisten yritysten sijoittumisten lisääminen ja toimintamallin kehittäminen sekä vetovoimaisen tekosysteemin luominen erityisesti kaupunkikehitysalustoilla.

Haemme Business Jyväskylän tiimiin

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 4.5.2020 alkaen.

Etsimme joukkoomme innostunutta ja yrityslähtöistä tiimipeluria vahvistamaan arvoverkostoissa tehtävää yrityskehittämis- ja koordinointityötä. Painopisteenä on erityisesti verkostojen rakentaminen ja kehittäminen uudistuvan teollisuuden näkökulmasta.

Business Jyväskylän arvoverkostotyön tavoitteena on koota yhteen alueen yrityksiä, organisaatioita sekä oppi- ja tutkimuslaitoksia, jotka yhdessä synnyttävät uutta osaamista, innovaatioita ja liiketoimintaa sekä lisäävät koko Suomen kansainvälistä kilpailukykyä. Kokoamme liiketoiminta - ja innovaatioekosysteemeissä arvoverkostoja, joissa rakennetaan yhdessä toimijoiden kanssa uusia kokonaistarjoamia esimerkiksi globaaleille markkinoille tai isoille korporaatioasiakkaille. Business Jyväskylä organisoi ja fasilitoi tätä arvoverkkotyötä sekä siihen liittyviä tapaamisia ja tapahtumia.
Projektipäällikkönä vastaat osaltasi Business Jyväskylän arvoverkostojen rakentamisesta ja vauhdittamisesta. Tehtävässä tarvitaan taitoja ja ymmärrystä verkostojen kokoamisesta, toiminnasta ja koordinoinnista sekä johtamisesta.

Projektipäällikön tehtäviin kuuluu vastata käynnissä olevasta arvoverkostotyöstä (mm. käynnissä oleva EAKR -hanke), osallistua tarvittavilta osin muiden Business Jyväskylän arvoverkostojen toimintaan (mm. Hippoksen liikunnan, hyvinvoinnin ja terveyden arvoverkosto sekä Smart City kehitystyö) sekä ideoida ja käynnistää uusia arvoverkostoja yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Projektipäällikkönä olet osa Business Jyväskylän yritysneuvontatiimiä. Tehtävässäsi tähtäät Jyväskylän elinvoiman vahvistamiseen luomalla yrityksille kasvun edellytyksiä arvoverkostotyön kautta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Hakijalta edellytetään vahvaa yritystoiminnan osaamista, kokemusta yritysten valmennuksesta ja sparrauksesta, kokemustaprojekti-/hanketyön johtamisesta, hyviä viestintä- ja esiintymistaitoja sekä hyvää englannin kielen taitoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös positiivista ja ennakkoluulotonta asennetta sekä kykyä hallita laajoja tehtäväkokonaisuuksia. Eduksi on myös kokemus teollisuuden kehittämisen tehtävistä sekä toimiminen erilaisissa hankkeissa.

Tutustu arvoverkostotyöhömme tarkemmin osoitteessa:
www.businessjyvaskyla.fi/liiketoimintaekosysteemit/arvoverkostot

Kiinnostuitko? Jump right in. It is the right move!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Tehtävä alkaa 4.5.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yrityspalvelupäällikkö Risto Kovala p. 014 266 4163. Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!