Projektipäällikkö - Jyväskylän kaupunki

Business Jyväskylä on Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö, jonka tehtävänä on vahvistaa elinkeinokentän verkostoja ja edistää yritysten kasvua. Olemme yrityksen ratkaisukeskeinen ja luotettava kumppani, verkostot tunteva ja rivakka kasvun mahdollistaja yritysten eri tilanteissa. Tehtävänämme on myös kotimaisten ja kansainvälisten yritysten sijoittumisten lisääminen ja toimintamallin kehittäminen sekä vetovoimaisen tekosysteemin luominen erityisesti kaupunkikehitysalustoilla.

Haemme Business Jyväskylän tiimiin

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.12.2020 alkaen.

Etsimme joukkoomme innostunutta ja yrityslähtöistä tiimipeluria vahvistamaan arvoverkostoissa tehtävää yrityskehittämis- ja koordinointityötä. Painopisteenä on erityisesti verkostojen rakentaminen ja kehittäminen uudistuvan teollisuuden näkökulmasta.

Business Jyväskylän arvoverkostotyön tavoitteena on koota yhteen alueen yrityksiä, organisaatioita sekä oppi- ja tutkimuslaitoksia, jotka yhdessä synnyttävät uutta osaamista, innovaatioita ja liiketoimintaa sekä lisäävät koko Suomen kansainvälistä kilpailukykyä. Kokoamme liiketoiminta - ja innovaatioekosysteemeissä arvoverkostoja, joissa rakennetaan yhdessä toimijoiden kanssa uusia kokonaistarjoamia esimerkiksi globaaleille markkinoille tai isoille korporaatioasiakkaille. Business Jyväskylä koordinoi ja fasilitoi tätä arvoverkkotyötä.

Projektipäällikkönä vastaat osaltasi Business Jyväskylän arvoverkostojen kehittämisestä ja vauhdittamisesta. Tehtävässä tarvitaan osaamista verkostojen kokoamisesta, toiminnasta ja koordinoinnista sekä johtamisesta.

Projektipäällikön tehtäviin kuuluu vastata käynnissä olevasta arvoverkostotyöstä (mm. käynnissä oleva EAKR -hanke), osallistua tarvittavilta osin muiden Business Jyväskylän arvoverkostojen toimintaan (mm. liikunnan, hyvinvoinnin ja terveyden arvoverkosto sekä Smart City kehitystyö) sekä ideoida ja käynnistää uusia arvoverkostoja yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Projektipäällikkönä olet osa Business Jyväskylän yritysneuvontatiimiä. Tehtävässäsi tähtäät Jyväskylän elinvoiman vahvistamiseen luomalla yrityksille kasvun edellytyksiä arvoverkostotyön kautta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Hakijalta edellytetään vahvaa yritystoiminnan osaamista, kokemusta yritysten valmennuksesta ja sparrauksesta, kokemusta projekti-/hanketyön johtamisesta, hyviä viestintä- ja esiintymistaitoja sekä hyvää englannin kielen taitoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää positiivista ja ennakkoluulotonta asennetta sekä kykyä hallita laajoja tehtäväkokonaisuuksia. Eduksi on myös kokemus teollisuuden kehittämisen tehtävistä sekä toimiminen erilaisissa hankkeissa.

Tutustu arvoverkostotyöhömme tarkemmin osoitteessa:
www.businessjyvaskyla.fi/liiketoimintaekosysteemit/arvoverkostot

Kiinnostuitko? Jump right in. It is the right move!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Tehtävä alkaa 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yrityspalvelupäällikkö Risto Kovala p. 014 266 4163. Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka