Skip to main content
test
Projektipäällikkö Kehityspalveluihin - 2M-IT

Onko sinulla kokemusta ja näyttöä toiminnan kehittämisestä ja projektinhallinnasta? Tunnetko vahvaa halua oppia jatkuvasti uutta ja edetä urallasi mahdollisesti myös suurempien hankkeiden johtamiseen? Jos vastaat näihin kysymyksiin kyllä, saattaa meillä olla juuri sinulle työpaikka nyt ja tulevaisuudessa.

Haemme Ratkaisupalveluiden Kehityspalvelut-yksikköön projektinhallinnan ammattilaisia. Meillä pääset tekemään erilaisia sosiaali- ja terveydenhuollon ICT projekteja. Projektimme voivat olla esim. tietoliikenneverkko, järjestelmien päivitys sekä toiminnan muutos -projekteja. Taustasi ja kokemuksesi voi olla tekniseltä tai sote-palveluiden puolelta, molemmille osa-alueille on tarve rautaisille ammattilaisille.

Projektipäällikkönä otat kokonaisvastuun projektin toimituksesta asiakkaalle sovitun sisällön, aikataulun ja budjetin rajoissa. Suunnittelet, valvot ja koordinoit projektin toteutuksen sekä huolehdit sen päättämisestä, samoin kuin viestinnästä eri sidosryhmien kesken. Lisäksi tuet projektin asiantuntijatyötä omalla osaamisellasi ja tarpeen mukaan osallistut siihen itse, sekä tuotat sisällön projektiin liittyviin alihankintasopimuksiin.

Toivomme sinulla olevan kokemusta ICT-projekteista sekä näyttöä projektinhallinnasta ja hyvää organisointikykyä. Useat projektimme toteutetaan monitoimijaympäristössä, joten hyvä yhteistyökyky, joustavuus sekä oma-aloitteellisuus ovat luonnollisia edellytyksiä tehtävien onnistuneeseen hoitoon. Projektipäällikkönä pystyt suhtautumaan eteen tuleviin haasteisiin ratkaisukeskeisesti ja paineensietokykysi on hyvä.

Projektimme kohdentuvat useille hyvinvointialueille eri tyyppisiin kehitystehtäviin. Toivomme, että kykenet tarttumaan erilaisiin projekteihin ja tehtäviin projektien sisällä asiakaspalveluhenkisellä otteella. Et ole tehtävässä yksin vaan tukenasi on osaavia ammattilaisia. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös matkustusvalmiutta Suomessa.

Sosiaali- ja terveydenhoitoalan ICT-palveluiden tuntemus edesauttaa työtehtävissä suoriutumista. Katsomme eduksesi myös ICT-arkkitehtuurin viitekehyksen ja IT-palvelunhallinnan tietämyksen sekä projektinhallinnan sertifikaatin (esim. IPMA, PMI / PMP, Prince2). Ketterän kehittämisen, lean-menetelmien ja palvelumuotoilun osaaminen on myös eduksesi.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä ajanmukaiset työvälineet. Meillä saat hyvät mahdollisuudet kehittää asiantuntemusta laadukkaiden koulutusten avulla. Voit työskennellä missä tahansa 2M-IT:n toimipisteellä ja tarjoamme myös kilpailukykyiset edut sekä hyvät etätyömahdollisuudet. Työyhteisössämme pääset nauttimaan ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden tuesta sekä hyvästä yhteishengestä.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluina, johon valitut kutsutaan sähköpostitse. Käytämme Kuntarekryä rekrytointiportaalinamme. Ota siis hetki aikaa ja täytä sinne hakemuksesi. Toivomme kuulevamme sinusta jo pian!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jaana Ijäs p. 044 7830792 (to 16.3. klo 15.00-16.30 ja 17.3. klo 12.30-14.00)

Lisätietoja

Kehityspalvelut

Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan

Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.

Yrityksessämme työskentelee noin 800 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.

2M-IT - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat