Projektipäällikkö / Kestävä Tampere 2030 - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupunki hakee

TULEVAISUUDEN LIIKKUMISEN OSAAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2021 saakka. Aloitus on sovittavissa joustavasti.

Tampere haluaa profiloitua uudenlaisten kestävien liikkumistapojen edelläkävijänä. Uudessa tehtävässäsi projektipäällikkönä luot näkymää ja edellytykset tulevaisuuden liikkumisen palveluihin ja niiden kehittämiseen Tampereella. Kokoat yhteen opit ja kokemukset kaupungissa toteutuksessa olevista liikkumisen palveluihin liittyvistä kehittämisprojekteista sekä kansallisista ja kansainvälisistä kehityssuunnista. Muodostat kehityspolun liikkumisen palvelujen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Varmistat kehityspolun toteutumisen osana tätä tehtävää ja erillisinä projekteina.

Olet kestävästä liikkumisesta innostunut korkeakoulututkinnon omaava asiantuntija, jolle luovien liikkumisratkaisujen hakeminen on ominaista. Tunnet liikkumisen eri toimijoita Suomessa ja ulkomailla, ja ymmärrät liikkumisen uusia teknologisia ratkaisuja. Olet tottunut tekemään töitä itsenäisesti. Tulet kaupungilla liikkumisen ja kestävyyden asiantuntijoiden työkaveriksi, mutta toimit laajalla mandaatilla koko kaupunkiorganisaatiossa. Sinulla on hyvät viestinnälliset kyvyt ja ihmissuhdetaidot sekä erinomainen suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Lisätietoa tehtävästä antavat kehityspäällikkö Matias Ansaharju, puh. 050 500 2447 ja ympäristö- ja kehitysjohtaja Kari Kankaala, puh. 050 351 3020.

Hakuaika päättyy 14.8.2020 klo 23:59.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoa tehtävästä antavat kehityspäällikkö Matias Ansaharju, puh. 050 500 2447 ja ympäristö- ja kehitysjohtaja Kari Kankaala, puh. 050 351 3020.

Kaupunkiympäristön palvelualue / Kestävä Tampere 2030
Osoite: 33201 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen tavoitteena on kasvaa kestävästi ja olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä. Keskeistä on vähentää kaupunkikehityksen, asumisen, liikkumisen, energian ja kulutuksen päästöjä. Kestävä Tampere 2030 -ohjelma edistää eri toimijoiden välistä yhteistyötä erityisesti Smart Tampere -ohjelman teemoissa rakentaminen, energia ja infra sekä älykäs liikkuminen.