Skip to main content
test
Projektipäällikkö - Kouvolan kaupunki

Kouvolan kaupunki hakee luontomatkailun suunnittelun, kehittämisen ja markkinoinnin osaajaa Elinvoimaa Kaakkois-Suomeen matkailuyhteistyöllä -hankkeen (EAKR) projektipäälliköksi ja toteuttajaksi ajalle 1.3.2023-31.12.2023. Tehtävä täytetään, mikäli hanke saa myönteisen rahoituspäätöksen.
Hanke on Kouvolan kaupungin, Cursor Oy:n sekä GoSaimaa Oy:n yhteishanke.

Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueella on paljon potentiaalisia luonto-, pyöräily- tai melontareittejä ja niiden varrella olevia matkailutuotteita, mutta näitä ei ole paketoitu eikä yhdistetty isompiin kokonaisuuksiin. Jotta saadaan luotua ympärivuotisempaa matkailua alueella palvelujen ja tuotteiden kehittäminen ja markkinointi kotimaisille sekä kansainvälisille asiakkaille ja ryhmille on erittäin tärkeää.

Elinvoimaa Kaakkois-Suomeen matkailuyhteistyöllä -hankkeen toimenpiteillä on tarkoitus yhdistää Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan reittejä ja luoda pidempiä ja matkailullisesti kiinnostavia kiertomatkoja. Reitit suunnitellaan ja teemoitetaan paikallisiin olosuhteisiin nostaen esille seudun parhaat puolet. Olemassa olevia reittejä hyödynnetään tehokkaasti ja yhdistetään niitä ylimaakunnalliseksi kokonaisuudeksi. Myös muihin maakuntiin ulottuvat reitit huomioidaan hanketoteutuksessa.
Tehtävässä toimit Kouvolan osahankeen projektipäällikkönä.
Olemassa olevien ja uusien potentiaalisten reittien kehittäminen vaatii reittilinjausten suunnittelua, tuotteistamista, markkinointimateriaalien tuottamista ja itse markkinointia joten olet oma-aloitteinen, idearikas ja ulospäinsuuntautunut eikä esiintyminenkään tuota sinulle ongelmia. Osa tehtävistä tehdään ostopalveluina joten kokemus kilpailuttamisesta hankkeessa on hyödyksi. Hankkeen kautta tapahtuu paljon ja monta palloa on samanaikaisesti ilmassa, vaatien hyvää projektiosaamista sekä kykyä hallita omaa työtään sekä useita samanaikaisesti tapahtuvia kehittämistoimia.

Projektipäällikkönä vastaat EU-hankerahoitusohjeiden mukaisesta hankkeen aikataulutuksesta, raportoinnista sekä tuloksellisuudesta. Tukenasi ovat hankeen muut toimijat assistentti sekä Viestintä ja VisitKouvolan tiimi.

Kelpoisuusvaatimuksina edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, alan tuntemusta, markkinointiosaamista ja projektinhallintaa.
Koemme, että tehtävässä onnistuaksesi tulee sinulla olla kokemusta luontomatkailun kehittämisestä sekä pyöräily- ja melontareittien suunnittelusta. Markkinointitoimenpiteiden suunnittelu ja toteutus on sinulle tuttua. Tehtävään liittyy yhteistyö erilaisten yritysten kanssa, joten hyvät verkostoitumis- sekä neuvottelutaidot ovat tärkeät.
Koska kysymyksessä on lyhytkestoinen hanke, on hyvä jos sinulla on kokemusta EU-hankkeista ja hankehallinnoinnista jolloin kehittämiselle ja siihen liittyville toimenpiteille jää enemmän aikaa ja resursseja.

Työyhteisössämme uskomme molemminpuoliseen joustavuuteen. Etätöitä voi tehdä oman tilanteensa ja halukkuutensa mukaan. Töitä saattaa joskus olla iltaisin tai viikonloppuisin. Tehtävä edellyttää satunnaisesti oman auton käyttöä. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme kiinnostavan, nopeatempoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset kehittämään ja markkinoimaan Kouvolan luontomatkailua. Tule mukaan Viestintä ja VisitKouvola-tiimiin. Yksikön tehtäviin kuuluvat viestintä, Kouvolan kaupunkimarkkinointi, tapahtumallisuuden kehittäminen ja matkailun alueorganisaation tehtävät.
Olemme osaava ja omistautunut tiimi, joka on monessa mukana.
Tapahtumapäällikkö Charissa McCarron antaa tehtävästä lisätietoja puhelimitse 020 615 7518.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Charissa McCarron, puh. 02061 57518, charissa.mccarron(a)kouvola.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella hakuilmoituksen kohdasta "Hae työpaikkaa"

Lisätietoja

Konsernipalvelut, Talous- ja strategia, Viestintä ja VisitKouvola

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asumisen unelmiin löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja lähes 80 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa osaajien joukkoon!


Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka Kouvolan kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat