Skip to main content
test
Projektipäällikkö - Kymenlaakson liitto

Haemme projektipäällikköä aktivoimaan ja yhteen saattamaan Kymenlaakson kehittäjiä. Työssäsi tuet Kymenlaakson innovaatiotoimintaa ja verkostoitumista.

Projektipäällikkönä Sinä vastaat hankkeen "Vauhtia oikeudenmukaiseen siirtymään Kymenlaaksossa - Boost up JTF" toteutuksesta. Tehtävänkuvaan kuuluu tilaisuuksien järjestämistä, hanketoiminnan kehittämistä ja alueen innovaatiotoiminnan edistämistä. JTF on kokonaan uusi rahoitusinstrumentti, joten sen tarjoamat mahdollisuudet tulee viestiä hanketoimijoille.

Pääasialliset tehtäväsi hankkeessa:
- hankkeen viestintätoimista vastaaminen myös itse viestinnällistä sisältöä tuottaen,
- verkostoitumaisen työskentelyn edistäminen kohdealueella (Kymenlaakso/Kaakkois-Suomi) sekä innovaatiotoiminnan kehittämisessä maakunnallisten osaamiskärkien välillä, toimintamuotoina mm. henkilökohtaiset tapaamiset, haastattelut ja samansuuntaisia hankkeita suunnittelevien organisaatioiden edustajien saattaminen kontaktiin keskenään,
- tuet hanketoiminnan tavoitteellisuutta ja laadukkuutta Kymenlaaksossa kokoamalla hyvät ideat ja toimijat yhteen

Arvostamme EU-rahoitusohjelmien tuntemusta, hankehallinnoinnin osaamista, hyviä viestintätaitoja.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Tehtävästä maksettava kokonaispalkka on 3 800 - 4 000 euroa riippuen valittavan aiemmasta kokemuksesta.

Työsuhde on määräaikainen, alkaen mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä ja kestäen 31.8.2025 asti. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilasta ennen tehtävän vastaanottamista. Työpaikka sijaitsee Kouvolan keskustassa. Etätyömahdollisuus erillisen ohjeen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kunnallista virka- ja työehtosopimusta (KVTES).

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti kuntarekry.fi kautta perjantaihin 6.10.2023 klo 12.00 mennessä. Lisätietoja antavat aluekehitysjohtaja Jussi Lehtinen p. 0400 644 206, jussi.lehtinen@kymenlaakso.fi ja kehittämispäällikkö Anna-Riikka Karhunen p. 044 747 850, anna-riikka.karhunen@kymenlaakso.fi.

Kymenlaakson liitto on savuton ja syrjintävapaa työpaikka.

Lisätietoja

https://www.kymenlaakso.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Aluekehitysjohtaja Jussi Lehtinen p. 0400 644 206, jussi.lehtinen@kymenlaakso.fi ja kehittämispäällikkö Anna-Riikka Karhunen p. 044 747 850, anna-riikka.karhunen@kymenlaakso.fi.

Lisätietoja

Aluekehitys

Kymenlaakson liitto on lakisääteinen kuntayhtymä, joka viranomaisena vastaa maakunnan aluesuunnittelusta ja -kehityksestä, edunvalvonnasta ja kesäyliopistotoiminnasta. Liitto tarjoaa kiinnostavan työympäristön maakunnan strategisen suunnittelun kärjessä, joka nivoutuu osaksi niin kansallisia kuin kansainvälisiä verkostoja.


Osoite: Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola

Sinulle suositellut työpaikat