Skip to main content
test
Projektipäällikkö, Ordinary Man in a Great War - Koillis-Suomen Kehittämisyhtiö Naturpolis Oy

Tehtävänä on yhteistyössä kuntien, matkailuyhdistysten, -yritysten ja asiantuntijoiden kanssa edistää Kuusamon, Taivalkosken, Suomussalmen ja Kuhmon sotahistoriaan liittyvien kohteiden ja tarinoiden matkailullista hyödyntämistä. Hankkeen tavoitteena on tuottaa matkailullisesti kiinnostavaa ja monipuolisesti hyödynnettävää sisältöä erityisesti sotahistoriaan liittyvistä paikallisista tarinoista ja ihmisten kokemuksista.

Projektipäällikön tehtäviä ovat mm. tiedonkeruun ja haastattelujen organisoiminen ja tekeminen, erityisesti digitaalisia markkinointimateriaaleja varten sisällön tuottaminen, sekä infopäivien järjestäminen matkailuyrityksille. Toimenpiteiden tavoitteena on mahdollistaa sotahistoriatarinoiden ja -kohteiden kytkeminen osaksi alueiden muuta matkailumarkkinointia.

Projektipäällikkö vastaa hankkeen toteutuksesta yhteistyössä hankkeen osatoteuttajien (Suomussalmen kunta, Kuhmon kaupunki ja Euroregion ry) kanssa sekä yhteistyöstä hankealueen matkailuyhdistysten ja -yritysten kanssa. Edellytämme hakijalta erinomaisia yhteistyötaitoja, tehtävään soveltuvaa mielellään korkea-asteen koulutusta sekä matkailutoimialan tuntemusta. Lisäksi arvostamme itsenäistä työotetta, tiimityötaitoja, kiinnostusta kulttuuri- ja sotahistoriaa kohtaan, sujuvaa englannin kielen taitoa, hyviä viestintä- ja organisointitaitoja sekä hanketyökokemusta.

Hanke on käynnistynyt jo vuonna 2020 yhteistyöhankkeena Venäjän kanssa, mutta jatkossa hanke toteutetaan vain Suomessa. Toimipaikkana on Kuusamo, mutta tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja oman auton käyttömahdollisuutta. Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.8.2022 - 31.12.2023. Työssä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön keskimäärin 2pv/ viikko, ja työnantaja tarjoaa myös virkistys- ja liikuntaetuja. Palkkauksessa noudatamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimusta (palkkaluokka HAA). Suomenkieliset hakemukset liitteineen tulee toimittaa Kuntarekry-järjestelmän kautta 17.7.2022 klo 23:59 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jari Hentilä: jari.hentila@naturpolis.fi, puh. 0400 393 797

Lisätietoja

Koillis-Suomen Kehittämisyhtiö Naturpolis Oy

Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpolis Oy vahvistaa yritysten toimintaedellytyksiä ja kehittää kuntien elinvoimaa Kuusamossa ja Taivalkoskella. Toiminnan tavoitteena on yritysten kasvun tukeminen, toimialojen kilpailukyvyn vahvistaminen ja alueen vetovoiman lisääminen.


Osoite: Nuottatie 6A, 93600 Kuusamo

Sinulle suositellut työpaikat