Skip to main content
test
Projektipäällikkö palvelu- ja tuotannonohjaus tiimiin - 2M-IT

Palvelu- ja tuotannonohjaus tiimi vastaa 2M-IT:n asiakkaiden palvelu- ja tuotannonohjausratkaisuista ja niiden käyttöönotoista. Tiimin keskeisimmät palvelut liittyvät tällä hetkellä pilvipohjaisten sote-ratkaisujen kehittämiseen ja käyttöönottoihin hyvinvointialueilla. Palvelemme asiakasta uusien innovatiivisten ratkaisujen kehittämisessä, käyttöönotoissa ja toiminnan muutoksen tuessa aina jatkuvan palvelun organisointiin asti.

Tehtävänäsi on toimia projektipäällikkönä/-koordinaattorina osana moniammatillista tiimiä pilvipohjaisten sote-ratkaisujen asiakastoimeksiantojen edistämiseksi yhdessä sinua tukevien ammattilaisten kanssa. Projektipäällikön/-koordinaattorin tehtävien lisäksi tulet toimimaan tarvittaessa myös asiantuntijaroolissa erilaisten sote-ratkaisujen osalta. Projektipäällikkönä otat vastuun projektin toimituksesta sovitun sisällön, aikataulun ja budjetin mukaisesti.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa sekä kokemusta vastaavasta työtehtävästä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta kokemusta projektihallinnasta ja hyvää organisointikykyä. Olet yhteistyökykyinen, joustava sekä oma-aloitteinen. Omaat hyvän suullisen ja kirjallisen ilmaisutaidon, paineensietokykysi on rautaa ja haluat tarttua rivakasti toimeen. Työotteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja nautit kehittämisestä. Tehtävässä auttaa, jos olet jo aiemmin organisoinut teknisten asiantuntijoiden ja sote-ammattilaisten tekemistä ICT-projekteissa.

Katsomme eduksi, mikäli sinulta löytyy jo ymmärrystä sosiaali- ja terveysalan toiminnasta. Näkemys tai kokemus pilvipalveluratkaisuista ja niihin liittyvien projektien koordinointi asiakasympäristössä ovat plussaa. Myös sosiaali- ja terveydenhoitoalan IT-palveluiden tuntemus helpottaa tehtävän omaksumisessa. Eduksi katsotaan myös tuntemus ITIL-käytänteistä ja projektinhallinnan sertifikaatit (esim. IPMA C, Prince2).

Tarjolla ovat loistavat mahdollisuudet urakehitykseen oman ammattitaidon, kiinnostuksen ja osaamisen kasvun myötä. Meille ovat tärkeää yhteistyö ja työn mielekkyys. Tuemme toisiamme, jaamme tietoa ja pääset osaksi tiivistä sekä iloista työyhteisöä.

Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustusvalmiutta kotimaassa. Työn tekemiseen voit valita 2M-IT:n minkä tahansa toimipisteen, etätyön tai hybridimallin. Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet tehtäväsi menestyksekkääseen hoitamiseen. Näiden lisäksi etuina ovat mm. ePassi, lounasetu, hyvä työterveyshuolto ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluina, johon valitut kutsutaan sähköpostitse. Käymme hakijoita läpi koko prosessin ajan, älä siis jää odottamaan viimeistä hakupäivää.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pasi Lähteenmäki, Tiimipäällikkö, +358 40 508 1239, pasi.lahteenmaki@2m-it.fi

Lisätietoja

Ratkaisupalvelut

Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan

Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.

Yrityksessämme työskentelee noin 800 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.

2M-IT - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat