Projektipäällikkö / Pirkanmaan pelastuslaitos - Tampereen kaupunki

Pirkanmaan pelastuslaitos huolehtii Pirkanmaan alueen 22 kunnan pelastustoimesta. Pirkanmaan pelastuslaitos on myös keskeinen ensihoito- ja ensivastepalvelujen tuottaja Pirkanmaalla. Pirkanmaan pelastuslaitoksen liikevaihto on noin 53 milj. euroa ja henkilöstömäärä on noin 650. Pirkanmaalla toimii lisäksi noin 800 sopimuspalokuntalaista, jotka osallistuvat pelastuslaitoksen kanssa tekemänsä sopimuksen mukaisesti sammutus- ja pelastustoimintaan. Pirkanmaan pelastuslaitoksella on 16 ympärivuorokautisessa valmiudessa olevaa paloasemaa asemaverkoston kokonaismäärän ollessa 61.

Haemme projektipäällikköä määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.1.2021 - 31.10.2021.

Projektipäällikkö vastaa uuden henkilöstöhallintajärjestelmän käyttöönottoprojektista.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Edellytämme vähintään kolmen vuoden kokemusta teknisen projektipäällikön tehtävistä sekä kokemusta projektihallinnasta ja projektien toteuttamisesta. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tehtävän hoitamisen kannalta tarpeellista englannin kielen taitoa.

Eduksi katsomme projektipäällikkötehtäviin liittyvät sertifioinnit (esim. IPMA, PMP, Prince) ja valmennukset, kaupungin tai muun julkisen sektorin projektitoiminnan tuntemuksen sekä kokemuksen työvuorosuunnittelujärjestelmistä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä tavoitteellisesti annetussa aikataulussa. Toivomme sinulta oma-aloitteista työskentelyotetta sekä kiinnostusta ja näkemystä palvelujen, prosessien ja tiedon liikkumisen kuvaamiseen kaupungin järjestelmissä. Parhaat edellytykset tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen antaa analyyttinen, ratkaisuhakuinen ja paineensietokykyinen työskentelytapa.

Tehtävään valitun tulee antaa suostumus, jolla pelastuslaitos hankkii henkilöä koskevan suppean turvallisuusselvityksen. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa va. hallintopäällikkö Jutta Heikkilä, puh. 040 664 7676.

Hakuaika päättyy 22.10.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka

Read more

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Visit the organisation

va. hallintopäällikkö Jutta Heikkilä, puh. 040 664 7676.

Pirkanmaan pelastuslaitos
Address: Satakunnankatu 16, 33100 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Tobacco-free workplace